Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes tole, samo blitva namesto špinače, zelena solata

Goveja jha z zdrobovimi cmoki, široki rezanci in omaka iz sv.ribice, smetane in sira, mešana solata, jagodna pita, traminec

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

piščančja obara z jetrnimi knedlčki

Balenka

Včeraj popečen file postrvi s tržaško omako, zeljna solata, popoldne sem pekla osja gnezda s skuto in pehtranom

danes goveja juha, pečeni kosi piščanca, tzatziki, zelena solata, teran 

za večerjo pa mladi krompirček in solata

jutri bo pa goveja juha in zapčena kaša s sadjem in skuto

tabu

Danes: njoki od ricotte, koromač s paradižnikom, pečen piščanec, mešana solata, hitra panna cotta

breskva

Danes: goveji golaž,testenine,solata,jabolčna pita.

mopsika

Včeraj: Pečena sipa v pečici z zelenjavo iz vrta (krompir, koren, čebula, česen, kolerabica) kako je to dobro, hvala bogu imam v skrinji še eno, ki pride na vrsto najbrž kar v soboto..

Danes: pečene perutničke in krompirjeva solata

Jutri: pečeno jajce na tostu in blitva namesto špinače (treba uporabljat vrt)

Sobota: sem pa že zgoraj napisala :)

testeninca

Danes najprej posladek

nato še popečen mlad sir, pski in kruh

in skleda, ma kaj skleda, banja zelene solate

Včasih tudi nam, blokovskim brez vrta, pade sekirca v med

lp

mzm

U, kakšno kosilo , zbrano z raznih vetrov, je videti.

Pri nas pa: ena čorba z mladim zeljem, pski, paradižnikom, papriko v prahu, dimljeno, tako iz tube,.....in vodnimi žličnički (ja, tako majhni so bili).

Kos biskvita s sadjem, malček podobnega izgleda kot na krožniku od mišzmoke, breskov kompot iz zaloge. Do ribeza in malin je bilo malo predaleč, pa še sonce je sijalo. Ampak posladek je bil po glavni jedi, to pa.

rimljanka

Danes: pečena orada, rižota z zelenjavo, mešana solata

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti