Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj: kitajski rezanci v zelenjavni omaki, solata

Danes: pariški piščančji zrezek, pečen krompir, solata

Jutri: lignji na žaru, blitva s krompirjem, solata

Nedelja: mešano meso na žaru, pražena zelenjava

matejaoz

Včeraj popečena piščančja stegna z naravno omako, priloga iz pretlačenega krompirja, češ. paradižnikov in bučk, zelena solata

Danes: dušeno mlado zelje,zmečkan krompir,puranovi zvitki.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 27. 2014 14:25

pečen kiflčar, čevapčičl, paradižnik, paprika in čebula

Balenka

pire krompir, kremna blitva, pečena jajčka

majaos

@naor, hvala, ,  čakam, da ti vrnem

Danes: polnjene testenine (paccheri), nekaj s sirarsko skuto in pestom, nekaj pa s sirarsko skuto, parmezanom in paradižnikom

skleda radiča, ki je v dolžino meril skoraj toliko, kot jaz v višino, teran in voda

lp

mzm

Miška, če boš iskrena, mi boš težko vrnila v bližnji prihodnosti!

Sicer pa sem jaz na solati v velikih količinah, bučke kot zrezki ali v omaki, marelice( a so pri vas tudi tako kisle), borovnice. Obožujem ta letni čas, ko se je taka hrana. Čeprav pozimi nimam nič proti žgancem, krvavicam itd.

naor

Danes: piščančji koščki z zelenjavo, skutini njoki, solata

breskva

naor je napisal/a:

Sicer pa sem jaz na solati v velikih količinah, bučke kot zrezki ali v omaki, marelice( a so pri vas tudi tako kisle), borovnice. 

naor

Marelice so...ma ne samo kisle, ampak občupno kisle. Na zunaj so videti zrele in padajo z drevesa, k ugrizneš vanjo ti pa usta skup potegne (pa ne za dolgo...).

Ognjič

Brokolijeva juha, piščančje bedre v grahovi omaki, testenine, kumarična solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti