Danes:
in veliko vode
lp
mzmDanes:
in veliko vode
lp
mzmDanes: boranja, domače žemlje, mafini s skuto in pehtranom
Danes čevapčiči, pomfri, ajvar, prebranec, šobska solata, kruh
Kjer je volja, tam je pot. Trixidanes: piknik pri prijateljih, čevapi, pišč. kračke, nabodalca, bučke, paprike, sir,.... + skleda solate
jutri: goveja juhica, pečene paprike s smetano, pohančki, solata
V večini na hitro in primerno sezoni....poletni ja ![]()
Edinole v torek je bilo bolj "EDL", saj smo presenetili papija in maman na Tinju. Razlog; moj papan je imel roj.dan. Bil sem tiho kot rit, scumpral 2 njegova super kolega vkup, nabavili meseka/zelenjavo/domač pir![]()
ter se odpravili na TINJSKO ROMANJE. Kako se je končalo? Papan me ni nehal objemati, maman je hotel zasukati v dnevni sobi, s prijatelji iti dalje v vaško gostilno in kljub trem litrčkom pira v njegovem pauhu mu energije ni zmanjkalo. Stara dobra generacija![]()
Torek
Sreda
Četrtek
Petek
Sobota
Včeraj piščančji file z rezino sira v naravni omaki s šampinjoni, riži-biži, mešana solata.
Danes pa samo velika skleda mešane solate - berivka, paradižnik, paprika, s tuno, sirom, majonezo...
Lp
ursiiiDanes: blitva,pečen krompir,pečena svinjska vratina,solata,borovničev zavitek,čokoladna rolada z vanilijevo kremo.
![]()
mopsika
Jaz pa sem danes naredil gobovo juho (s kislo smetano). Za glavno je pa pripravil Makaronovo meso (na belokranjski način). Za sladico sem naredil bananin sladoled - pripravil sem ga v 15-ih minutah.
Thomas McMoonNedelja:
- Piščančja juhica; nadevan sv. kare, skutni štruklji, popečeni malancani s paradižnikom, posut s parmezanom; zelena solata; slivovo pecivo

Pozdravček!
Paradižnikova juha, roastbeef s peperonato in testeninami ter solata.
Pipi MajKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako

Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton