Danes: sendvič (sv.pečenka od včeraj, okisana blitva, olive)
Ko mačke ni doma...![]()
lp
mzmDanes: sendvič (sv.pečenka od včeraj, okisana blitva, olive)
Ko mačke ni doma...![]()
lp
mzmDanes: teletina z gobami, špinačni rezanci, solata
breskvaPa pejte, no, dragi moji, z menoj skozi tedenski jedilnik.
Bilo je fino, občasno hitro, na trenutke minimalistično, a vedno okusno in primerno vremenskim razmeram; ![]()
![]()
Ja,jaaa, še vedno sem
, a sila manj prisoten saj je POĆUTJE
, , narava ![]()
, okoli mene
, v nosnicah pa vonj po
,
,
,
in v meni ![]()
.
U ti mater. Nekaj sem se zapletel ![]()
![]()
Nedelja:
Ponedeljek
Torek
Sreda
Četrtek
PeJtek
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
| MBrando je napisal/a: |
Bilo je fino, občasno hitro, na trenutke minimalistično, a vedno okusno in primerno vremenskim razmeram; |
Predvsem pa neviđeno ![]()
![]()
lp
mzmvčeraj še nekaj sladkega (jaffa pecivo iz baze), danes ŽAR..
.
Včeraj enolončnica in pecivo iz prosene kaše in breskovega kompota. Ga bo treba porabit in narediti prostor v omari za nove kompote.
Za dens pa nimam ravno idej. Otroci pravijo grahovo juho, pa solata je obvezna, za ostalo še tuhtam.
BarbaraGaMi je všeč Brandov stil, malo "ežojevskega" pridiha ima! (knjiga, tabletka, nož!)![]()
![]()
Pogresam dragicko, njene slikice, kosila...
dragicka kje si???
jašaDanes je bila za kosilo gobova juha s krompirjem (malo okisana) in poleg bela polenta. Zelo okusno. Pa lahke pirine beljakovinske štručke sem spekla, pekač namazala s kokosovim oljem. Izvrstne. Dober tek vsem.![]()
Jaša, kot sem zasledila,je Dragička na morju,tudi jaz pogrešam njene slikice.
Danes: sarajevski čevapčiči,ajvar,paradižnikova solata,kruh s sončničnimi semeni,pecivo rafaelo rezine.
mopsikaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčna torta

Polpetki iz melancan