Sreda: svinjski zrezki s porom, kuhano kolerabo, mešana solata (rdeče zelje, kitajsko zelje in fižol)
Četrtek: ješprenj s porom in korenčkom, svinjski zrezki, mešana solata
Sreda: svinjski zrezki s porom, kuhano kolerabo, mešana solata (rdeče zelje, kitajsko zelje in fižol)
Četrtek: ješprenj s porom in korenčkom, svinjski zrezki, mešana solata
Nič juhe danes, samo paprikaš iz divje race in bulgur. Pa solata poleg. Na vrh pa palačinke.
yulchiPonedeljek:
A lean start of the week, oz. kot bi porekli jeziku naše male babke
;
Za nežen začetek tedna ter priprave na vročino, sem si kar zamešal 1/2domače skute 1/2TUŠ puste skute + začimbe + domač olifc + članek iz Globala (aja, tudi tega sem dodal?!?!);
V opombo; Članka SEVEDA nisem pojedel, le prebiral sem ga, ob osvežujočem obroku
Nadaljeval pa s popoldansko malco v prijetni družbi,
in s protein QUEST BAR peanut butter muFinom;
Torek:
Nekaj na hitro....vtži bremzo v usta ![]()

Sreda:
Poletno in na hitro...preveč dogaja za kulinarične presežke
Četrtek:
Papan in Maman na obisku, zatorej takšna HILTON ponudba ![]()

Danes: fižolovka,potica.
mopsikamopsika, kakšna pa ? pri naju je ocvirkovka ![]()
Zdravo Babka1951, naredila sem prvič to potico in sicer se ji reče biskvitno-orehova potica, recept je v bazi od Tajčike,je kar precej dela-dva testa,enega spečeš in drugega nadrobiš vanj,pa kaj bi govorila,boste imeli boljšo predstavo,če boste prebrali recept,ja je malo drugačna,zelo dobra in zelooo nasitna,pa veliko jo pride. Jaz zelo rada pečem potice,vse sorte nadevi, se mi zdi,da kar nekaj zaleže, za nekaj dni, en štrukelj sem dala pa v skrinjo, bom čez vikend verjetno naredila tiramisu,moram porabiti piškote,ki so že nekaj časa v omari.
mopsikaPetek:
![]()
Mesno-zelenjavna omaka na makarončkih; zelena solata:

Pozdravček!
Danes bodo sardelce in domača solatka in kruh!
tanjajpečenice,kuhan krompir s petršiljem,
, kupljena rolada
Lep pozdrav vsem.
Pred časom sem se že vpisala pa zaradi pomanjkanja časa hitro odnehala.
Zdaj sem pa začela nabirati ideje kaj kuhati in mi tale tema pride zelo prav. Sploh, kar je enostavnih jedi. Doma imamo namreč dojenčka + 2 vrtičkarici:).
Takole sem pa kuhala zadnje dni:
sreda: bučna juha, panirana cvetača+ bučke in pečen krompir
četrtek: koščki piščančjega fileja z zelenjavno omako in njoki
petek: milijonska juha, palačinke iz pirine moke in višnjev kompot
yayaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Biskvit s slivami

Evitine Jakobove pokrovače