Danes kosi piščanca z različni zelenjavo, pečen krompir, mešana solata- rukola, radič, solata( smo dobili iz primorske eno pošiljko)![]()
![]()
![]()

Azijska solata s kozicami
Danes kosi piščanca z različni zelenjavo, pečen krompir, mešana solata- rukola, radič, solata( smo dobili iz primorske eno pošiljko)![]()
![]()
![]()
| naor je napisal/a: |
Kosilo: Danes kr neki, ni niti za slikat.
|
, če te ežoj bere
Samo enkrat sem napisala nekaj podobnega, nikoli več![]()
Po hladilniku se mi je valjal pršut, ki se je zapeljal mimo sušilnice, pa še to hitro, zato danes poleg zelenjavne mineštre še široki rezanci s pršutom, grahom, česnom...
radič (primo tajo)
lp
mzm
Danes brez slikic, je mladina prišla tako zeloooooo lačna ![]()
Puran po pariško, pire krompir, stročji fižol in korenje v omaki, solata vseh vetrov, so jo poimenovali, lučke iz skrinje in jagode s smetano, ko so odšli, je bilo treba pospravit kuhinjsko razdejanje. Nič časa ni ostalo za
in
.
Ponedeljek: makararoni in čebulna omaka s papriko od nedelje, solata.
Torek: krompirjev golaž.
Sreda: juha iz vrečke, krompir v kosih, pečena kri z jajčkom, rdeča redkvica.
Balenkadanes bo "bolognes" omaka (mleta govedina, mladi čebulček, paradižnik in paradižnikova omaka) in pirini špageti. Za sladico pa verjetno puding iz kokosovega mleka... :)
s_luceDanes: zrezki purana v čebulni omaki,ajdova kaša z gobami, rdeča pesa v solati, potica
mopsikaČetrtek:
![]()

Pozdravček!
Danes čorbica: krompir, korenje, makarončki, hrenovke
Danes krompirjeva solata in polpeti. Kasneje ostanek jagod.
tanjajGoveja juha z zvezdicami, piščančja rižota z zelenjavo, primorski radič( kako je pa to dobro, sem čisto navdušena in sem ga šla včeraj posadit, ja upam, da bo tudi moj tako nežen in okusen) s krompirjem, za enega se je pa našla filana paprika iz zaloge in sem mu zraven pripravila pire krompir!
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Azijska solata s kozicami

Cvetačna juha s popečenim kruhom