Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

ežoj je napisal/a:

Kaj je zdaj to - kje so slike? Menda ne pričakujete da bom jaz slikal kosila v vaški bolnišnici

ežoj

Ja, prav to pričakujemo...

Sicer pa, dragi Ežoj, samo da si zopet med nami...

Johanna

Ežoj, zelo sem vesela, da si spet med nami! 

Včeraj goveja juha z rezanci, dunajski zrezki, pražen krompir, paradižnikova solata

Danes mesna omaka, testenine, zelena solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: goveja juha z domačimi rezanci,meso iz juhe, domača solata, pecivo santa barbara

mopsika

Sobota: gobova juha, polpeti v paradižnikovi omaki z mocarelo, tagliatelle, zelena solata.

Nedelja: mineštra s stročnicami in rižev narastek.

Danes: testenine v sirovi omaki s paradižnikovo solato.

Pipi Maj

Ponedeljek:  

Piščančja juhica (od včeraj); na čebuli pražen korenček in paprika, prebranac (od včeraj); zelena solata

Pozdravček!

Danes: ena juhica in palačinke

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Vceraj kosilo in vecerja v soli, kjer delava s partnerjem. Obakrat riz, kruh na sopari, razkuhan fizol in krompir, zeljna solata s cilijem, za vecerjo tudi krompir s karamelo in sezamom, to nama ni ravno slo :).Danes sva pa prosta in greva na rezance z mesom in zelenjavo, ce se spomnim slikat bom kasneje objavila slike.

Lep pozdrav iz Kitajske (Tongliao).

Ce koga zanima kako je tukaj, je tole moj blog

http://wp.me/p4wuW2-7

Danes goveja juha od včeraj, domači rezanci v smetanovi omaki s piščancem in berivka.

tanjaj

vesnal je napisal/a:

Vceraj kosilo in vecerja v soli, kjer delava s partnerjem. Obakrat riz, kruh na sopari, razkuhan fizol in krompir, zeljna solata s cilijem, za vecerjo tudi krompir s karamelo in sezamom, to nama ni ravno slo :).Danes sva pa prosta in greva na rezance z mesom in zelenjavo, ce se spomnim slikat bom kasneje objavila slike.

Lep pozdrav iz Kitajske (Tongliao).

Ce koga zanima kako je tukaj, je tole moj blog

http://wp.me/p4wuW2-7

Tebe je pa daleč odneslo za ljubi kruhek . Veliko uspeha in lepih doživetij ti želim!

Kosila še ni, ker sem v službi. Tudi še ne vem kaj in kdaj bo.

Ognjič

Zelo zanimivo, vesnal, z veseljem bom brala nadaljevanje. Pa veliko lepih in dobrih doživetij vama želim!

daga

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti