Danes goveja juha, tenstan krompir in telečja pečenka. Za sladico pa čokoladna torta brez moke.
http://myhomecuisine.blogspot.com/2014/05/flourless-chocolate-c
cosmoDanes goveja juha, tenstan krompir in telečja pečenka. Za sladico pa čokoladna torta brez moke.
http://myhomecuisine.blogspot.com/2014/05/flourless-chocolate-c
cosmopetek piščančje kračke in perutničke, pečene v pečici, pečen krompir tudi v pečici, zeljna solata
včeraj domača klasična pica z rukolo
danes sva naročila pa kitajsko
Takolele...po protokolu od prejšne srede do včeraj.
Enđoj, dragi moji!!! Naj vam bodo dnevi TOOOOP ŠITTTTTTTT, sončni, družabni, klepetlavi in veseli!!
TOREK:
SREDA:
Bila je leteča, zatorej sem vsekal kar po nadomestu obroka + protein šejku. Laufal sem k staršem čez praznike in zatorej je bil dan sila hektičen. Pakiranje, priprava zadev, nabava hrane, itd...
Do pet.zvečer na razvajanju!
ČETRTEK:

PETEK:
SOBOTA:
NEDELJA:
Bila je sila aktivna in leteča...No time za obično kosilce.
1.
2.
3.
Divji in leteči prazniki. Užival kot že dolgo ne...no, vsaj zadnji dve leti ne!!
Sedaj pa dalje v akcijoooooooo!!
PAPA

RIŽOTA S ŠPAGLJI IN RITOŽA S PRŠUTOM.
LP
KULmladičiVčeraj piknik pri prijateljih, danes pa zelenjavna rižota in domača solatka!
tanjajGoveja juha z rezanci, pražen krompir, solata, meso iz juhe, domači krofi.
mopsikahrenovke, paradižnikova solata, kruh
BalenkaKrvavice, kisla repa ter matevž.
SilvijaPonedeljek:
- Lazanja, zelena solata

Pozdravček!
| mamamia je napisal/a: |
V soboto: curry z govedino po vietnamsko, meso se je z začimbami kuhalo v pivu, priloga bel riž: mamamia |
Mamamia,
lahko kaj več napišeš o vietnamskem mesu v pivu? Evropsko varianto obvladam (carbonnade flammande), za vietnamsko pa nimam prave orientacije, kaj spada zraven.
Hvala.
SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižek s piščancem in zelenjavo

Najbolj enostavni piškoti s črto