Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes goveja juha, tenstan krompir in telečja pečenka. Za sladico pa čokoladna torta brez moke.

http://myhomecuisine.blogspot.com/2014/05/flourless-chocolate-c

cosmo

petek piščančje kračke in perutničke, pečene v pečici, pečen krompir tudi v pečici, zeljna solata

včeraj domača klasična pica z rukolo

danes sva naročila pa kitajsko

Takolele...po protokolu od prejšne srede do včeraj.
Enđoj, dragi moji!!! Naj vam bodo dnevi TOOOOP ŠITTTTTTTT, sončni, družabni, klepetlavi in veseli!!

TOREK:

SREDA:
Bila je leteča, zatorej sem vsekal kar po nadomestu obroka + protein šejku. Laufal sem k staršem čez praznike in zatorej je bil dan sila hektičen. Pakiranje, priprava zadev, nabava hrane, itd...
Do pet.zvečer na razvajanju!

ČETRTEK:

PETEK:

SOBOTA:

NEDELJA:
Bila je sila aktivna in leteča...No time za obično kosilce.
1.

2.

3.

Divji in leteči prazniki. Užival kot že dolgo ne...no, vsaj zadnji dve leti ne!!

Sedaj pa dalje v akcijoooooooo!! 
PAPA

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

RIŽOTA S ŠPAGLJI IN RITOŽA S PRŠUTOM.

LP

KULmladiči

Včeraj piknik pri prijateljih, danes pa zelenjavna rižota in domača solatka!

tanjaj

Goveja juha z rezanci, pražen krompir, solata, meso iz juhe, domači krofi.

mopsika

hrenovke, paradižnikova solata, kruh

Balenka

Krvavice, kisla repa ter matevž.

Silvija

Ponedeljek:      - Lazanja, zelena solata

Pozdravček!

mamamia je napisal/a:

V soboto: curry z govedino po vietnamsko, meso se je z začimbami kuhalo v pivu, priloga bel riž:

mamamia

Mamamia,

lahko kaj več napišeš o vietnamskem mesu v pivu? Evropsko varianto obvladam (carbonnade flammande), za vietnamsko pa nimam prave orientacije, kaj spada zraven.

Hvala.

Sonja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti