Mi smo pa danes imeli hrustljavo zapečen krompir z mehiško zelenjavo iz pečice. In nič sladice, čeprav sem celo jutro visela na kulinariki in iskala primerno pecivo za sobotni poobedek.
yulchi
Rezanci Tagliatelle na bolonjski način
Mi smo pa danes imeli hrustljavo zapečen krompir z mehiško zelenjavo iz pečice. In nič sladice, čeprav sem celo jutro visela na kulinariki in iskala primerno pecivo za sobotni poobedek.
yulchiSem se ojunačila in prvič v življenju, morsko kosilo pripravila doma ![]()
Lignji s krompirjem v pečici in motovilec v solati, za mojega je pa za vsak slučaj bila pripravljena rezerva: kranjska klobasa in krompirjeva solata ![]()
Goveja juha z zdrobovimi žličniki, fregola z zelenjavo in piščančji butki, radič in motovilec.

Kaj je fregola, rrr?
lp
Ps. Aja, goveja juha z zdrobovimi žličniki, ponarejeni žlikrofi z nadevom iz mesa iz juhe, zabeljeni z drobtinami in kislo smetano.
cervusPri nas danes ajdova kaša z gobicami in ogromna skleda solate.
yulchiPri meni danes:
babka, meni iz slike ni čist razvidno: a je motovilec tist rdeča ali tist belo, ali si pa zamešala: kosilo in solata od drugega kosila??![]()
rrr: ................ in kje se ta fregola dobi ?
ežojEžoj, mož jo je kupil v trgovini Cool house v Ljubljani na Celovški. Pol kg stane 2,90€, midva sva jo za obrok porabila 150g, Vrtejbenka pa je ne dolgo nazaj napisala, da so za štiri osebe porabili 200g - po moje so imeli več mesa kot midva![]()
.
danes
pa je bila mineštra (grah, koruza fižol, malo mesa), slivovi knedli
Danes: goveji zrezki, grah v smetanovi omaki, kruhova rolada, motovilec, polnozrnati biskvit s suhim sadjem
breskvaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rezanci Tagliatelle na bolonjski način

Bretonske palačinke