Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Mi smo pa danes imeli hrustljavo zapečen krompir z mehiško zelenjavo  iz pečice. In nič sladice, čeprav sem celo jutro visela na kulinariki in iskala primerno pecivo za sobotni poobedek.

yulchi

Sem se ojunačila in prvič v življenju, morsko kosilo pripravila doma

Lignji s krompirjem v pečici in motovilec v solati, za mojega je pa za vsak slučaj bila pripravljena rezerva: kranjska klobasa in krompirjeva solata

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Goveja juha z zdrobovimi žličniki, fregola z zelenjavo in piščančji butki, radič in motovilec.

rrr

Kaj je fregola, rrr?

lp

Ps. Aja, goveja juha z zdrobovimi žličniki, ponarejeni žlikrofi z nadevom iz mesa iz juhe, zabeljeni z drobtinami in kislo smetano.

cervus

Pri nas danes ajdova kaša z gobicami in ogromna skleda solate.

yulchi

elaphus je napisal/a:

Kaj je fregola, rrr?

lp

cervus

http://en.wikipedia.org/wiki/Fregula

rrr

Pri meni danes:

babka, meni iz slike ni čist razvidno: a je motovilec tist rdeča ali tist belo, ali si pa zamešala: kosilo in solata od drugega kosila??

rrr: ................ in kje se ta fregola dobi ?

ežoj

Ežoj, mož jo je kupil v trgovini Cool house v Ljubljani na Celovški. Pol kg stane 2,90€, midva sva jo za obrok porabila 150g, Vrtejbenka pa je ne dolgo nazaj napisala, da so za štiri osebe porabili 200g - po moje so imeli več mesa kot midva.

rrr

danes pa je bila mineštra (grah, koruza fižol, malo mesa), slivovi knedli

majaos

Danes: goveji zrezki, grah v smetanovi omaki, kruhova rolada, motovilec, polnozrnati biskvit s suhim sadjem

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti