Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Sreda, četrtek in petek. Razvajanju in uživanju ni ne konca ne kraja....Hvala za navdihe, veselje, pozitivne misli in še kaj!! 

Danes pa telečja obara z ajdovimi žgenki, umešano soljat in deci rujnega.

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

danes pečena orada, radič s krompirjem za sladico pa kremšnita

lp

danica85

Sobota: Puranji zrezek v smetanovi omaki s šampinjoni, vlivanci; zeljnata solata s krompirjem, fižolom in korenčkom:

Pozdravček!

Včeraj ričet.

Danes pražen goveji drob, zame kurja juhica z zakuhanim rižem in korenčkom.

msegov

Danes: ajdova kaša s porom in korenjem, pleskavice (naj bi bile ), pečene paprike, ajvar. Kuha se jabolčni kompot z rabarbaro.

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

pišč. juha z rižem, krompirjevo-zelenjavni (zelenjava iz juhe)-koromačni (semena) ocvrtki, popečene perutničke iz juhe, zelena solata s fižolom, sladica - čokoladni biskvit, premazan z marmelado in smetano

majaos

Jota (še vedno srota, ja) in če bo toplota norela s tako hitrostjo, tudi zadnja v tej sezoni

kruh, dve vrsti sira, teran in voda

lp

mzm

pri nas: jaz.skleda solate z veliko česna (danes ne bo nič )in 5 čevapov. ostali pa čevape, pohanje, kruh in priloge (majonezo,ajvar,...)

lučica

Danes: testenine, zelenjavna omaka, solata

breskva

Danes me tri ure popoldan ni bilo doma, pa je moj izkoristil super dobro ponudbo v Sparu, kupil tortico, blazno ugodno s pretečenim rokom

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti