Sreda, četrtek in petek. Razvajanju in uživanju ni ne konca ne kraja....Hvala za navdihe, veselje, pozitivne misli in še kaj!! ![]()
![]()
![]()

Danes pa telečja obara z ajdovimi žgenki, umešano soljat in deci rujnega.

Polnjene paprike
Sreda, četrtek in petek. Razvajanju in uživanju ni ne konca ne kraja....Hvala za navdihe, veselje, pozitivne misli in še kaj!! ![]()
![]()
![]()

Danes pa telečja obara z ajdovimi žgenki, umešano soljat in deci rujnega.
danes pečena orada, radič s krompirjem za sladico pa kremšnita
lp
danica85Sobota: Puranji zrezek v smetanovi omaki s šampinjoni, vlivanci; zeljnata solata s krompirjem, fižolom in korenčkom:

Pozdravček!
Včeraj ričet.
Danes pražen goveji drob, zame kurja juhica z zakuhanim rižem in korenčkom.
msegovDanes: ajdova kaša s porom in korenjem, pleskavice (naj bi bile
), pečene paprike, ajvar. Kuha se jabolčni kompot z rabarbaro.
pišč. juha z rižem, krompirjevo-zelenjavni (zelenjava iz juhe)-koromačni (semena) ocvrtki, popečene perutničke iz juhe, zelena solata s fižolom, sladica - čokoladni biskvit, premazan z marmelado in smetano![]()
![]()
![]()
Jota (še vedno srota, ja) in če bo toplota norela s tako hitrostjo, tudi zadnja v tej sezoni
kruh, dve vrsti sira, teran in voda
lp
mzmpri nas: jaz.skleda solate z veliko česna (danes ne bo nič
)in 5 čevapov. ostali pa čevape, pohanje, kruh in priloge (majonezo,ajvar,...)
Danes: testenine, zelenjavna omaka, solata
breskvaDanes me tri ure popoldan ni bilo doma, pa je moj izkoristil super dobro ponudbo v Sparu, kupil tortico, blazno ugodno s pretečenim rokom ![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene paprike

Hačapuri - gruzijski kruh