Včeraj, piščančji koščki v smetanovi omaki s rižem ( kuhali drugi), danes:

Pečen riž z zelenjavo
Včeraj, piščančji koščki v smetanovi omaki s rižem ( kuhali drugi), danes:
ežoj, a je uni penzionist spet na olive pozabil ![]()
Čemaževa juhica s korenckom, za glavno jed pa pečen mlad krompir v pečici z zelenjavo in gobicami ter solata iz motovilca;)
slika čemaževe juhice
http://myhomecuisine.blogspot.com/2014/03/wild-garlic-and-carro
cosmoJuha, puranji zrezek, njoki, rdeča pesa.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes domače pizze, tale je ena izmed njih....

Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Babka1951, popravi me , prosim, če se motim. A so na sliki koruzni žganci z mlekom? Kakšna je pa zabela? Kar sline se mi cedijo, če je z ocvirki, tako kot v moji mladosti....ko se pogovarjam z znanci o tej jedi, vsi vihajo nosove nad kombinacijo....meni so bili pa tako slastni...
etaDanes bo po želji najmlajšega goveja juha z rezanci, pire krompir, špinača, hrenovke, solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiPetek:
Svinjski paprikaš, svaljki povaljani v drobtinah; radič in regrat prelit z ocvirki:

Pozdravček!
Danes: špargljeva in čemaževa juha, dušena cvetača, naravni zrezek, solata
Jutri: ribja juhica, lignji na žaru, blitva s krompirjem
Nedelja: zelenjavna juha, polnjene paprike z mletim mesom in zelenjavo, spečene v pečici, solata
Ponedeljek: musaka, mešana solata
matejaoz
Dragička, to so svaljki moje mladosti!
Ne ravno tile na sliki, take oblike in z drobtincami!![]()
Mi2 pa govejo juho, jetrca s čebulo, radič s krompirjem. Peče se jabolčni štrudel, ki diši še vse naokoli, saj imam na stežaj odprta vrata na balkon. ![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečen riž z zelenjavo

Nacho čips gostija