ežoj, videla, videla, preci ![]()
Danes: kot bi se nekaj z Dragičko menila ![]()
ežoj, videla, videla, preci ![]()
Danes: kot bi se nekaj z Dragičko menila ![]()
| eta je napisal/a: |
Babka1951, popravi me , prosim, če se motim. A so na sliki koruzni žganci z mlekom? Kakšna je pa zabela? Kar sline se mi cedijo, če je z ocvirki, tako kot v moji mladosti....ko se pogovarjam z znanci o tej jedi, vsi vihajo nosove nad kombinacijo....meni so bili pa tako slastni... |
eta, ne niso žganci, polenta na hitro je
zabelila sem jo pa z ocvirki in dva koščka pršuta sta nekaj ostajala, potem zalila z vročim mlekom, njamiiiii, sem že dva dni sanjala, kako bi tole jedla. Moj pa polente in žgancev itak dol ne spravi, pol mora biti pa zanj nekaj drugega
Je pa fajn, da si me na koruzne žgance spomnila, bodo kmalu na vrsti.
Še vedno v prid zakonski sreči (če je samo to
)
kajmak, mlada čebula, kruh, skleda kristalke, teran in voda
lp
mzmRiž s porom in korenjem, pečene kračke in radič z regratom!
tanjajPri nas danes korenčkova juha, ajdovi štruklji s skuto kuhani/pečeni v smetani in mleku, kompot iz malin, ribeza in jabolk- slastno je bilo.![]()
Danes: goveja juha s palačinkami, vanilijev mlečni riž
breskvaSreda, četrtek in petek. Razvajanju in uživanju ni ne konca ne kraja....Hvala za navdihe, veselje, pozitivne misli in še kaj!! ![]()
![]()
![]()

Danes pa telečja obara z ajdovimi žgenki, umešano soljat in deci rujnega.
danes pečena orada, radič s krompirjem za sladico pa kremšnita
lp
danica85Sobota: Puranji zrezek v smetanovi omaki s šampinjoni, vlivanci; zeljnata solata s krompirjem, fižolom in korenčkom:

Pozdravček!
Včeraj ričet.
Danes pražen goveji drob, zame kurja juhica z zakuhanim rižem in korenčkom.
msegovKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento

Tarte tatin z jabolki