Včeraj čemaževa čorbica, danes enako:

Pistacijeve rolice
Včeraj čemaževa čorbica, danes enako:
Danes:
Nadgrajen pasulj z 1/2mesne polpete, rjavimi šampinjoni, zeleno papriko začimbami, semeni čilija...
Soljat za BOGOVE; radič običen, radič štrucar, stročji fižol, rdeča čebulika, cvetača, kitajsko zelje, šnitka, domači jabolčni kis, domači olifc iz Primorske
Popečena polenta
KusKusek z suhim čemažem
Nekaj tardečega za kriiiiiii!!!!
Jutri:
Razvajanje by PAPAN/MAMAN + long time pogrešana super frendica, katera sedaj že v drugo ziba in KAKORPAK, mora priti pokazat malo štručko mojim in ji že v rosni mladosti dati energijo hribov, podeželja in prijetnega piknika.
Papcali bomo JAGNJETINO iz pečice, ter puretino iz grila; seveda bo kuharsko čepico prevzel GRILL CHEF PAPAN.
Zelenjava popečena in vinček za ČIN ČIN pa po protokolu!
danes včerejšna juhica, pire krompir, svinski zrezki v omaki,praženi šampinjoni, radič s krompirjem, za sladico pa domači ježki, ki bi mogli bit kokosove kocke, a me je recept iz baze popolnoma razočaral-biskvit je razpadel pa sm improvizirala.

lp
danica85Ežoj, dobrodošel spet doma
upam, da napišeš še kaj iz popotovanja.
Pri nas danes zelenjavno-gobova juha (presenetljivo dobra kombinacija) in palačinke z marmelado. Jutri verjetno paprikaš.
JJVčeraj pečen piščanec, pečen krompir, dušena zelenjava (grah, brstični ohrovt, brokoli), zelena solata, regrad
Danes losos s pršutom in olivami, krompir s špinačo in zeljna solata
O, Brandotov, kod se potepaš![]()
Danes: zelenjavna mineštra, pečen krompir s svežim drobnjakom
okisana cvetača in brokoli
lp
mzmsvinjska rebrca,pečen krompir,solata
nicolDanes goveja juha z zvezdicami, stročji fižol v solati, makarončki z mesno omako

Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Juha, domača klobasa, pražen krompir, kuhana cvetača, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes: zelenjavna juha z ješprenom, čokoladne palačinke nadevane z hruškami
breskvaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pistacijeve rolice

Bučna juha s kokosovim mlekom