Danes pa bo pri nas na željo otrok že spet: Matevž, kisla repa, pečenice.

Takosi iz vlečenega testa – s trgano govedino, salso in pico de gallo
Danes pa bo pri nas na željo otrok že spet: Matevž, kisla repa, pečenice.
Ognjič, seveda se imamo radi! Kajti hrana je najbolj povezana z ljubeznijo!![]()
Danes ljubeznivo kuha moj mož, zrezke s krompirjem, njegova jed iz mladosti. Jaz pa brez radiča tudi ne spravim nič dol.
In ker je en tak dan, bom popoldne nekaj spekla. Mislim, da bodo krhki flancati.
![]()
Sobota: ![]()
Kostna juhica z rezanci; pečena vratovina, krompir v kosih in brstični ohrovt (Rudolfov recept); endivija z radičem

Pozdravček!
Štefani pečenka,endivija,fižol, česen.Pa
,ni mi bilo kake druge priloge za delat.
.
Popoldan obisk,pa bodo pizza
,pa malo bomo nazdravili
vsem našim medaljam .
Danes goveja juha z domačimi, danes narejenimi rezanci, špinača, hrenovke, zelena solata in jabolčna pita
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: ribana kaša v zelenjavni juhi, jabolčne palačinke
jade, željam tvojih otrok se ne bi mogla upret![]()
Danes: pečen kunec, zdrobovi njoki s skuto, por s korenjem
skleda radiča s česnom, teran in voda
lp
mzmUf, danes pa najprej rižota iz pečice, nato je šel notri kruhek in zatem v rahlo ogreto še jogurti :), da se izkoristi pečica. Medtem pa sem naredila še jogurtovo bombo in pa miške s skuto.
Vglavnem kuharsko pospravljalni dan, ko pa je tak dež ;(
testenincaZdravo,
temo spremljam že nekaj časa, logirana sm pa šele od danes naprej. Vidla sem da ste nekaj časa nazaj pisali o jedilnikih-sama ga pripravim za 1mesec. Zdej to ne pomeni, da bom kuhala točno to kar je za tisti dan predvideno (pač se lahko zgodi marsikaj;od tega da me moja biba hoče met skoz ob seb (beri rastejo zobki), do tega da se nama z možem lušta kej druzga), pomeni pa da imam sestavine doma. In vsi vemo da iz istih sestavin lahko pripravimo marsikaj :) Prej sem jedilnike sestavlala tedensko, sedaj jih mesečno iz enega samega razloga-finance. Imava malega otroka (sem na porodniški a sem "prepozno" rodila, da bi se mi upoštevala delovna doba, tako da imam soc.porodniško), moževo plačo in 2kredita za stanovanje. Pol je vse jasno... :S In ker ne hodva vsak dan v trgovino, se pač prišpara.
Da ne bom čist off topic, danes ne bom imela časa za nedeljsko kosilo, ker sva se z možem odločila da bova fato špilala in naredla generalko-ampak res generalko :) Pa sva se odločla da bo nekej na hitr- goba juha (gobice iz zmrzovalnika) in palačinke z domačo višnjevo marmelado. Za bibo pa pire krompirček s hokaidi bučko.
Bodte fajn
Danes bo goveja juha, pečen odojek, pražen krompir in solata. Pa seveda kozarec
in kasneje
.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Takosi iz vlečenega testa – s trgano govedino, salso in pico de gallo

Špageti s kozicami in omako Basilico