Včeraj goveja juha, zelenjavna rižota malo govejega mesa in regrat,
danes pa goveja juha, pire krompir, puranji zrezki v gobovi omaki in zelena solata z regratom!
tanjajVčeraj goveja juha, zelenjavna rižota malo govejega mesa in regrat,
danes pa goveja juha, pire krompir, puranji zrezki v gobovi omaki in zelena solata z regratom!
tanjajSegedin,pri meni že znana, priloga,
.
pecivo,spekla tašča.ker ji je bilo včeraj popoldan dolgčas.
dež pa ni imela sprehoda.
Nedelja: ![]()
Kostna juhica (od včeraj); goveji zrezki v omaki, ajdova kaša na posteljici pora, rdeče in zelene paprike;
endivija z radičem

Pozdravček!
Danes: Goveja juha z zdrobovimi cmočki, pražen krompir, krompirjeva solata, stročji fižol v solati, radič v solati, meso iz juhe,
iz juhe.
Danes, goveje juha,pečeno jelenovo in svinjsko meso,pečen krompir, mešana solata(motovilec,radič)domače.Po kosilu kavica in sirov štrudelj.
MilžiDanes piščančji file, pire in čemaž kot špinača,
jutri zelenjavna mineštrca in palačinke.
Lp
ursiiiDanes: pirina mineštra, radič s krompirjem in vsled prvih znakov dobro mi znane bolezni
, še Babičina dobrota
Sicer je bil vrstni red malo drugačen, a to so že podrobnosti ![]()
lp
mzmDanes pri nas: bučna juha,
pečenka, krompir, dušena zelenjava in paradižnikova solata.
Danes: tortilje z mletim mesom in zelenjavo, mafini z jabolčni in mandlji
Danes pri nas za kosilo pastirska pita in vrtan radič, za jutri pa že čaka danes skuhan goveji golaž (zraven bo polenta).
ela113Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Odlično hitro kosilo

Ocvrte brizgane palčke (churros)