Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Že nekaj dni ima hči kuhinjo "čez"- jaz pa prav uživam, včasih zelo paše, če prideš domov pa samo sedeš

za mizo,

včeraj domače pice- ena z inčuni in mozarelo, druga s popečenim piščancem in bučkami,

danes rižota s treviškim radičem, pesa v solati,

jutri bo pa sladko zelje in tiramisu ( se že hladi)-
tabu

Včeraj: špinača, pire krompir in naravni piščančji zrezki.

Danes: ajdovi žganci z ocvirki in bela kava.

bosa

Danes pica in nekaj kupljenih srčkov, kar tako, ker je dan ljubezni.

naor

Petek:    

Rusko zelje, kruh,   

flancati

Pozdravček!

Danes kokošja juha,izraelski kuskus z marinirano in popečeno zeljenjavo in piščanec.

Vrtejbenka

Anja, pri  nas pa še danes vampi, so ostali od včeraj.

dari

Danes bova jedla paniranega osliča (pečenega v pečici), krompirjevo solato in na pari kuhan brokoli

Vrtejbenka, kje si pa dobila izraelski kuskus?

Danes pri meni:

Vse za lepoto!

ežoj

Mene je vleklo na vrt takrat, pa danes me spet vleče! Tako lepo sonček sije, Triglav je kot narisan, šla sem čisto iz veselja razmetavat sneg na dovozu in posledica je bila na kosilu, pravzaprav v golažu.

Kosilo: Zelenjavna juha, skoraj zasmojen golaž, svedrci, solata, jabolčna pita, regratova limonada.

Katrca11

Danes posebni polpeti v mrežici, piščančje kračke,grahova omaka,  pražen krompir, motovilec in rukola. Sacher torta v obliki srčka pa se še hladi...

Imeli smo popolnome drugačne plane za danes in jutri....pa je sonce vse spremenilo ....golaža ne bo, niti za jutri goveja juha, ker gremo ven Izkoristit sonček....

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 14. 2014 15:25

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti