Jaz sem danes tudi taval po trgovini, kjer prodajajo že pečeno in kuhano. Hvala bogu, da je bila nenormalna gneča. Ni se mi ljubilo pol ure stat v vrsti. Sem se spomnil, da imam doma se 5 jajc, pa eno ze pakirano solato zeleno s češnjevimi paradižniki, mocarelo in dve vrečki zeliščnega dresinga. Dokpil sem samo 10 dkg že pakiranega hamburgerja - slanine in bageto. Pa je bil kao bacon&eggs, solata in kruh.
Če ne bi bilo gneče bi verjetno me zaneslo in bi kupil pol kile rižote in rebrc. Za jutri sem pa kupil 4 piščančja bedrca pakirana in znizana na hecnih 1,15 in kislo smetano in bom naredil tako na omako in široke rezance.
Mogoče malo off- kupil sem še dve coli,dva litra nekega vina rdečega, ki je čist korektno, 1,5 lita mineralne, 20 dkg piščančje posebne in za vse skup dal 6 eurov pa 41 centov. Pa imam oz sem imel danes kosilo, tiste 4 bedre bom naredil v smetanovo-pehtranovi omaki in bodo za jutri in sredo. Cola bo tud, salama za zajtrk.
Sem šel nato računat. ta 4 bedra so 60 dkg bila po 1,15 eura. to je cist ok za 4 osebe, če nardis na omako pa z rezanci. dodas solato in imaš res ornk kosilo za 4 za 3,5 eura. Al pa za 5,če dodaš še tisto bageto,loncek smetane, malo čebule in pehtrana susenega. Meni so največja postavka cigareti pa kako pivo.
Sedaj sem se res razpisal. Ideja za dobro kosilo pa le je.
Lp
preprost