Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Že dobra dva tedna sem na morski prehrani (samo za kosilo, seveda), tako bom danes imela kozice z dosti česna, limone in solato iz kumaric in čebule. Kozarec ali dva rdečega . Sem nabavila, hvalabogu, še preden nas je sneg zametal...enega dobrega...ja, ja iz Hoferja. 

Johanna

Danes delam svojo omakico s piščancem in gobami, ki jo moj fant obožuje (sem tudi napisala recept na portal, upam da je vse ok, ker sem nova tu gor), zraven pa njoke (kupljene, ne doma narejene). In pa seveda zeleno solato poleg.

Majcika111

Včeraj je bil piščančji frikase z gobicami, pečen krompir in mešana zelena solata

Danes bojo pa špageti s dušenimi mesnimi kroglicami (po tem receptu: http://www.youtube.com/watch?v=wFMA1IPQ7eI) in brokoli in redkvice v solati

Goveja juha z nudlčki, krvavice, pečena svinjska rebra, matevž, kisla repa, jabolčni zavitek.

jade

"hrtiščna juha" z grobo ribano kašo in rumenim , pražen , pečena rebrca, brusnični džem, solata z bučnim oljem,  belega

rimljanka

Nedelja:      

Juha (včeraj kuhan goveji repek); zloženka v peki-papirju (telečji šimbas, sir, slanina, jurčki, krompir); radič/rukola na solato; srnin hrbet

Pozdravček!

Danes, goveja juha,piščanec,sv.  zreski,pečen krompir, rdeča pesa,  jabolčni zavitek.

Milži

Pri nama pa danes zelenjavna juha z domačimi rezanci in , tenstan v omaki in

skleda radiča in regrata.

Ena pa juho z kvinojo,  v kosih z rožmarinom in polivko iz česna v olivnem olju, solato brez vsega in vložene bučke. za sladico pa vanilijev puding kuhan na mandeljevem mleku.

Pa seveda kozarček , samo midva.

Za sladico pa se peče štrudelj iz domačih jabčkov.

irena

Sporočilo je spremenil(a) irena66 dne 26. 2014 14:24

Juha, ocvrti puranji zrezek, riž, francoska solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Pri nas danes goveja juha, krompirjeva musaka z mletim mesom in zelenjavo, radič v solati

sladkamo se pa z jabolčno-skutnim štrudljem še od včeraj.

Ker sem pomotoma namesto mletega mesa iz skrinje vzela goveje zrezke, sem ob tem, ko se je pekla musaka naredila še zrezke v omaki, tako da bodo verjetno jutri pa špecli in solta zraven;

v torek bo kislo zelje- tudi že kuhano in matevž.

tabu

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti