Polnjeni lignji, testenine s praženimi semeni in zeljna solata.
testeninca
Ajdovi svaljki s kislo repo
Polnjeni lignji, testenine s praženimi semeni in zeljna solata.
testenincaDejmo egzibicionisti, mal se zmigajte, pa mal več slikic, torej slikajte. Če nas, ki pišemo v tej rubriki, kličejo egzibicionisti ( čeprav ne razumem, zakaj oni, vdrugih rubrikah to niso ), oni ki prihajajo tole rubriko le brat in nič ne napišejo, so potem voajerji. Mene pa zanima, kateri čudaki ( egzibicionisti ali voajerji ) so višje na lestvici čudakov.
Pri meni danes: pričakojoč jade
Kaj pa šalčka zdej ![]()
![]()
.
![]()
Juha, gratinirani špageti, rdeča pesa.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Jutri bo pri meni ragu iz piščančjih želodčkov. Bo kar za dva dni. Mogoče celo tri. En dan bo priloga pire krompir, naslednjic riž, tretjič pašta. Od solat pa en dan zelena, drugič paradižnik+čebula, tretjič kumarična z veliko česna.
Če si premislim, kar se meni zelo pogosto dogaja, bodo pa kokodak nuggetsi pa ajvar.
Lp
preprostRižota in zelena solata
lp
solanDanes na željo domači hambuerger z domačo lepinjo!
tanjajO ežoj, jest tolk migam, pa nič od tega
sem misnla, da bo ta let boljši, pa se je še slabš začel, kot se je prejšni nehal
Moj mali Nikon rabi novo baterijo ( ne bo je dobil ) moj Franček Medion je pa že od samega začetka neposlušen, sta me oba zablokirala, ampak jima bom že pokazala vetra ![]()
Danes sva midva šla pomagat generalno delat k mladi družini, pa sva si tam kosilo prislužila ![]()
Perfektna juha iz stare kokoši ( ne se veselit, da so mene skuhali ) z domačimi nudelni, ki jih je naredila snahina mama, svinjska pečenka, zraven pečen krompirček, korenje, brokoli, ohrovt, vse zabeljeno z enim dobrim zoskom, dve vrsti solat in pita z brusnicami nabranimi na Veliki Planini. Pa ne mislit, da smo to generalko danes končali, ker ni bilo prostora za vse, da bi malo počivali po kosilu, smo se zmenili, da bomo jutri nadaljevali ![]()
pri nas klasika, le da so kuhali drugi
: juha z rižem, grahova prikuha, špageti, jabček![]()
| ežoj je napisal/a: |
Kaj pa šalčka zdej
|
Kaj, kaj je s šalčko zdej, nč ni, moja je lepša ![]()
Danes: pečen kunec, ajdovi štruklji, koromač
skleda radiča, teran in voda
lp
mzmČetrtek:
juha z rezanci.
Petek: segedin (
,
).
Danes:
v kosih,
pražena jetrca, vložena paprika, pa se malo segedina in juhice.
Balenka
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ajdovi svaljki s kislo repo

Ploščati špageti z morskimi sadeži