Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Mož je  bil na pizzi v Parmi, ker je imel opravke v mestu. Mi pa vražjega piščanca po moje s prilogo narezane solate in svežega paradižnika, pomfri za sina,  motovilec v solati

Jutri pa smo povabljeni na kosilo.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 19. 2014 10:25

Danes pečene postrvi in mešana solata! Jutri povabljena na kosilo, baje bo kmečka pojedina!

tanjaj

Danes: vsak dve žlici jote, pogača ali fokača ali..kakor vam drago

por v solati in teran (nič naju ni bilo sram)

lp

mzm

Danes: šampinjoni v smetanovi omaki, pražen krompir in mešana listnata solata s fižolom in trdo kuhanimi jajci.

spodbe

Danes, jutri in pojutrišnjem: Segedin golaž iz govcejega mesa, kakopak. Kak kos kruha za dragega, da mi slučajne ne shira ob samem zelju.  Za desert: Torta? Piškoti? Ne prvo ne drugo: Sadje z žara.  

Vanja

Ostanek od včeraj:abgusht (iranska enolončnoca z mlado govedino, čebulo, fžolom, čičeriko ,lečo in krompirjem, od začimb kurkuma, koriander, žafran, sol in poper ... pa sveža čebula in zelišča za dodatek ...

mamamia

Danes pa pri nas čista klasika - juha,  kotleti, pražen, gobova omaka,  v solati, , ,  brez svečke.

limonca26

Kosilo pri tašči. juhica z jetrnimi cmočki, mesna lazanja,endivija z . refošk.

dari

Danes: svinjska pečenka, krpice z zeljem, zelenjava s maslom, motovilec in koren v solati

Med tednom pa je bilo: Zajčja obara, piščančji zrezek v gobovi omaki, špinača z jajci in toast, račka in široki rezanci zraven pa vedno veliko solate.

lp

testeninca

Nedelja:     

Goveja juhica; krompir v kosih z grahom, ribji file; solata: motovilec, radič in rdeč fižol; jabolčni zavitek na metre:

Pozdravček! 

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti