Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes pri meni prekajeni cipli:

Kako je že rekel un anglež: kraljevstvo za srdelo ( ali vsaj skušo )!

ežoj

Ežoj, a si dobro opral ribe?

Pri nas pa danes podobno kot pri ursiii: puran v gobovi omaki, riž in solata.

Jutri krompirjev golaž (pri nas vedno nedložen) in kruhovi cmoki (čudna kombinacija, ampak paše) zabeljeni z ocvirki.

V nedeljo klasika: juha, govedina, pražen krmpir in solata. Tega se pa res ne naveličam

JJ

Včeraj še preostanek makaronflajša:

in za dve losos v pikantni omaki in solata.

Danes sem skuhala svežo govejo juho  in zakuhala ribano kašo, zraven pa sem  jaz pikantno piščančjo kračko

in motovilec s hruško.  Mož pa hrenovko in fižolovo solato. Hčerki pa zeleno solato s tuno po dietnem načrtu.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 17. 2014 19:23

Danes: paradižnikova rižota z lignji, solata z radič in endivija, domači prijatelj 

breskva

Danes - goveja juha, ocvrte ribe, radič v solati s fižolom in jajci. Zelo dobro...

tisa55

Juha, puranji zrezek, zelenjavni zvitek, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Minestra pasta in fizol in motovilec v solati.      
Jutri pa polnjeni in ocvrti kalamari, kuhan krompir in solata. Zraven pa kozarec dobrega belega vina.
Alisea

Sporočilo je spremenil(a) Alisea dne 17. 2014 22:00

Kaj pa je to danes, a je kakšn post zapovedan?

Jaz tega nisem vedel, pa sem kar jedel:

........................ neeeeeeee, ni teran, saj se vidi po barvi .......... ma tudi cviček ni ............ no,  pa če že ustrajate je malinovec ......... ja, saj me je sram.

ežoj

Danes: por z mletim mesom, testenine, radič in motovilec c solati

breskva

včeraj dietno kosilo za mojega pacienta: kokošja juha z rižem, kuhan krompir, pečene sardele  v foliji, brez olja, z malo česna, dušen grah

danes pa riž, piščanček na omakico

majaos

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti