Danes - goveja juha, ocvrte ribe, radič v solati s fižolom in jajci. Zelo dobro...
tisa55
Danes - goveja juha, ocvrte ribe, radič v solati s fižolom in jajci. Zelo dobro...
tisa55
Juha, puranji zrezek, zelenjavni zvitek, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Minestra pasta in fizol in motovilec v solati. ![]()
![]()
Jutri pa polnjeni in ocvrti kalamari, kuhan krompir in solata. Zraven pa kozarec dobrega belega vina.
Alisea
Kaj pa je to danes, a je kakšn post zapovedan?
Jaz tega nisem vedel, pa sem kar jedel:
........................ neeeeeeee, ni teran, saj se vidi po barvi .......... ma tudi cviček ni ............ no, pa če že ustrajate je malinovec ......... ja, saj me je sram.
![]()
ežoj
Danes: por z mletim mesom, testenine, radič in motovilec c solati
breskvavčeraj dietno kosilo za mojega pacienta: kokošja juha z rižem, kuhan krompir, pečene sardele v foliji, brez olja, z malo česna, dušen grah
danes pa riž, piščanček na omakico
majaosMož je bil na pizzi v Parmi, ker je imel opravke v mestu. Mi pa vražjega piščanca po moje s prilogo narezane solate in svežega paradižnika, pomfri za sina, motovilec v solati
Jutri pa smo povabljeni na kosilo.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes pečene postrvi in mešana solata! Jutri povabljena na kosilo, baje bo kmečka pojedina!![]()
Danes: vsak dve žlici jote, pogača ali fokača ali..kakor vam drago
por v solati in teran (nič naju ni bilo sram
)
lp
mzmDanes: šampinjoni v smetanovi omaki, pražen krompir in mešana listnata solata s fižolom in trdo kuhanimi jajci.
spodbeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučni pire iz rumene buče

Hoppy brioš