Danes rižota z morskimi sadeži,
jutri pa ena jota, tokrat z repe in z domačo klobaso.
Lp
ursiiiDanes rižota z morskimi sadeži,
jutri pa ena jota, tokrat z repe in z domačo klobaso.
Lp
ursiiiPiščančji zrezki v šamponjonovo-jurčkovi omaki, testenine in mešana solata iz radiča,ohrovta in fižola.
Lp
tonskDanes pri meni:
torej: marinirana piščančja prsa ( ne, ne, niso bila usmrajena, čeprav sem rahlo sumil da bodo, mariniranje je za vsak primer
), pražen krompir in tist rumeno je ( itak veste ) rdeča -------- saj veste kaj, brez začimb le soljena in par kaplic olivnega olje, se mi zdi, da bi vse drugo uničilo/prvladalo nežen okus.
Danes: svinjski vrat s kostjo (opran
), kisla repa, ajdovi štruklji
teran in voda
lp
mzmDanes: skutini žličniki s parmezanom, sataraš, radič z zeljem, breskvice
Kako lepe breskvice. Čestitke kuharici.
Pri nas danes del družine skutni žličniki in paradižnikova omaka s slanino, drug del pečen puran v omakci s karijem ter krompir, oboji solata ter sladoled.
Jutri: vampi po tržaško, kruh, solata. ![]()
, štruklji so krasni
. Je recept isti kot za ajdove testenine mogoče?
pri nas danes: špecli in žrebičkovi zrezki v omaki za ene, drugi pa popečen puranji file in pečen krompir, za vse pa kumarična solata
jutri bo kar isto ![]()
Popečen zrezek, kisla repa, pire krompir.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/ribe v konzervi in mlinci od včeraj, vložena kisla zelenjava (akcija praznimo hladilnik)![]()
![]()
![]()
Vćeraj makaronflajš in fileji ribe z mandlji, solata.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sladki greh

Brownie Muffins