Nedelja:
![]()
Goveja juhica z domačimi rezanci; puranja pečenka, smetanovi knedlčki; solata - korenček, brokoli, rdeča pesa

Pozdravček!
Nedelja:
![]()
Goveja juhica z domačimi rezanci; puranja pečenka, smetanovi knedlčki; solata - korenček, brokoli, rdeča pesa

Pozdravček!
Danes: nekaj malega pituralk od včeraj
, polenta
rdeča pesa v solati
lp
mzmDanes: polenta, stročji fižol s korenčkom v omaki, svinjski zrezki, solata
breskvaVčeraj ocvrte piščančje nogice,kuhan brstični ohrovt, krompirjeva solata z endivjo, kava s smetano in domači piškoti. Danes krompirjeva juha z malo posušenih jurčkov, telečji kare s korenasto zelenjavo, zdrobovi cmoki, solata iz kitajskega zelja in fižola. Pa seveda kavica in kavčanje...kako to paše, lp, Saša
Mir in dobro!Še vedno zdoma: v lokalu za domačine, a v perujskem jointu: mofongo z mešanimi morskimi sadeži plus škampi v spet slastni omaki(se je en domačin križal, ker sva ga jedla pri perujčanih), ceviche (prav tako mešana morska hrana) sem jedla boljši kot je bil tale, mojito je bil sans rum (pa nisem takega naročila), cheese flan je bil pa najboljši "cheesecake" ever. Że iščem recepte. ![]()
Ponedeljek:
![]()
Kisla juha (sv.nogice, rep...) 
Pozdravček!
Danes mineštra iz vrzote,tokrat za spremembo z prekajenimi klobasami in koruzni buhteljni z suhimi figami namočenimi v brinjeveček
...
Danes bo bolognese omaka in testenine, zeljna solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiVčeraj: Tortilje po mehiško
Danes: Zajčja obara
testenincaEna rižoto z radičem, drugi krvavico, oba fižolovo solato in kakije za " čez". Pa malo rekreacije po stanovanju s krpo, sesalnikom.
Kmalu bo prvi zimski dan, potem gre dan spet gor. Me veseli, da nisem osamljena v pričakovanju.![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hačapuri - gruzijski kruh

Kitajski rezanci s piščancem