Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Nedelja:       

Goveja juhica z domačimi rezanci; puranja pečenka, smetanovi knedlčki; solata - korenček, brokoli, rdeča pesa

Pozdravček!

Danes: nekaj malega pituralk od včeraj, polenta

rdeča pesa v solati

lp

mzm

Danes: polenta, stročji fižol s korenčkom v omaki, svinjski zrezki, solata

breskva

Včeraj ocvrte piščančje nogice,kuhan brstični ohrovt, krompirjeva solata z endivjo, kava s smetano in domači piškoti. Danes krompirjeva juha z malo posušenih jurčkov, telečji kare s korenasto zelenjavo, zdrobovi cmoki, solata iz kitajskega zelja in fižola. Pa seveda kavica in kavčanje...kako to paše, lp, Saša

Mir in dobro!

Še vedno zdoma: v lokalu za domačine, a v perujskem jointu: mofongo z mešanimi morskimi sadeži plus škampi v spet slastni omaki(se je en domačin križal, ker sva ga jedla pri perujčanih), ceviche (prav tako mešana morska hrana) sem jedla boljši kot je bil tale, mojito je bil sans rum (pa nisem takega naročila), cheese flan je bil pa najboljši "cheesecake" ever. Że iščem recepte. 

Vanja

Ponedeljek:        

Kisla juha (sv.nogice, rep...)    

Pozdravček!

Danes mineštra iz vrzote,tokrat za spremembo z prekajenimi klobasami in koruzni buhteljni z suhimi figami namočenimi v brinjeveček...

Vrtejbenka

Danes bo bolognese omaka in testenine, zeljna solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Včeraj: Tortilje po mehiško

Danes: Zajčja obara

testeninca

Ena rižoto z radičem, drugi krvavico, oba fižolovo solato in kakije za " čez". Pa malo rekreacije po stanovanju s krpo, sesalnikom. 

Kmalu bo prvi zimski dan, potem gre dan spet gor. Me veseli, da nisem osamljena v pričakovanju.

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti