Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj sem poleg zelenjavne juhe naredila še marelične in slivove cmoke in spekla brizgane piškote, orehove rogljičke, kokosove piškote. 

Danes goveja juha z domačimi rezanci, pečen krompir, telečji kotlet, pečene perutke in piščančja prsa, rdeče zelje, zeljna solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

danes goveja juha iz ossa buca z zlatimi kroglicami, polenta, potenstan ohrovt z ocvirki, malo mesa iz juhe

jutri verjetno mesne kroglice v paradižnikovi omaki s pirejem

majaos

Četrtek: trganci, piščančji kosščki z zelejavno omako, solata.

V petek, kuhala  žena: testenine z zelenjavno omako, pečenice in solata.

Danes tudi kuhala žena: goveja juha, govedina iz juhe, pečen krompir in solata za posladek pa tortica.

Jutri: kosilo v naravi, verjetno v gozdu.

Lp

tonsk

Danes: pituralke

lp

mzm

Ežoj čorbico, Miška pituralke. Čudno hrano kuhate zadnje čase. Midva pa zelenjavno juho, pečeno vratino, motovilec s fižolom. Spet en študel, ker je včerajšni pošel. Pa piškoti kličejo k pripravi. Saj vreme je pa itak primerno za kuhat in jest.

naor

Včeraj goveji zrezki, jurčkova omaka, kuhan krompir, zelena solata

Danes pečena piščančja bedra, marinirana v sojini omaki in gorčici, krompir pečen v pečici in solata iz zelja, korenja in brokolija

Danes: korenčkova juha, muffini z jabolki

breskva

Danes smo si privoščili sankanje na s soncem obsijanem Mariborskem Pohorju. Po vrnitvi v megleno mesto pa smo si privoščili kosilo pri Štajercu: juha, file škarpene z gorgonzolo in popečena zelenjava (zame) ter čimičange (za mojga). 

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes pri meni spet čorbica od zelja ( od včeraj ):

ežoj

Midva se potepava: zame tri micene rdeče papričice, polnjene z jastogovim nadevom, prelito s paradižnikovo omako, je bilo ravno za 3 žlice, nič več. Pri dragemu sem probala juhico iz belega fižola s chorizo klobasico ter morske sadeže v slastni omaki s sofritom, tostones so bili pa priloga. Pozdravčke vsem.  

Vanja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti