Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

V petek sva jedla zunaj, včeraj in danes pa mesno-zelenjavna omaka in testenine, zeljna solata.

Danes bo: krompirjeva juha, gratinirani puranji zrezki, pire krompir, okisan brokoli in za posladek Gogina alpska torta

La_Rosa

La_Rosa je napisal/a:

Danes bo: krompirjeva juha, gratinirani puranji zrezki, pire krompir, okisan brokoli in za posladek Gogina alpska torta

La_Rosa

Že vlačim hlače gor!!! Pridem na poobedek. Kam moram???

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Hej MBrando, ti si še med nami? Veš, da sem te že pogrešala, sem se že spraševala, če smo se ti slučajno s čim zamerili? Danes:goveja juha z rezanci, špinača, pire krompir, dušeno svinjsko meso, kokosovo pecivo-ala moj sin.

Jutri:kisla repa, pražen fižol na ocvirkah, kašnice,....

kvačkarica

La_Rosa je napisal/a:

La_Rosa

Že vlačim hlače gor!!! Pridem na poobedek. Kam moram???

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Danes: Kurja juha s palačinkami, pečen svinjski vrat, krompirjevi ocvrtki, zelenjavna priloga, kumarična solata in .

Lepo adventno nedeljo!

irenakr

Nedelja:       

Kostna juhica z domačimi rezanci; 

nadevani puranji zrezki v pomarančni omaki, njoki; mešana solata (zelena, radič, zelje)

Goveja juha, stefani pečenka, popražen ohrovt, francoska solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes: zadnja endivija z maminega vrta, z jajcem in krompirjem in veliko bučnega olja; zraven prekajena puranova noga, za tiste, ki jim solate ni bilo dovolj. Proti večeru bodo palačike z izborom letošnjih marmelad (ideja ukradena od tise).

Sonja

Danes:

Imel sem namen vas vprašat, če ( morebit ) kdo ve, kako v naši vasi rečejo tistim zelenim kroglicam? Pa vas ne bom, saj ni važno.

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti