ežoj je imel danes končno pravo kosilo, ne pa tiste binetove grižljajčke (finger-food al kako že
)
mi smo danes imeli joto iz kisle repe, za zraven pa jabolka v srajčki (s koruzno moko)... menda je dišalo kot na svetem andreju v stari gorici ![]()
ežoj je imel danes končno pravo kosilo, ne pa tiste binetove grižljajčke (finger-food al kako že
)
mi smo danes imeli joto iz kisle repe, za zraven pa jabolka v srajčki (s koruzno moko)... menda je dišalo kot na svetem andreju v stari gorici ![]()
Danes pa za kuharijo nisem imela prav veliko časa, tortica je bila narejena že včeraj, sem jo poimenovala " iz vseh vetrov " (mascarpone, smetana, višnje, limonina glazura...) je bilo treba porabiti sestavine, ki so kar ostajale, poročam jutri, ker danes še nimam komentarja od mojega uporabnika![]()
![]()
danes filane paprike
lep vikend, tatjana
Juha, popečen losos s smetanovo omako, široki rezanci z bučnimi semeni, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/pečenice, ajvar, vložena paprika
Balenka
Siroki rezanci in naravni (zakaj ze naravni?
, kaj naravnega je v the zrezkih
) zrezki....
Meni se pa zdi, da tole sploh niso naravni zrezki, ampak so zrezki v smetanovi omaki... Mrbit se mi pa res samo zdi...![]()
lp
cervusUps, se oproščam: ričet.
lp
cervusDanes: mesno-zelenjavna lazanja, pečena paprika in pesa v solati, sladička in sladoled
SOBOTA:
![]()
Goveja juhica z domačimi rezanci; špecli s čemažem, kalamari in klapavice z veliko česna; mešana solata

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda

Mandljevi piškoti