Zoyaa vse najboljše...
..
Danes pri nas mineštra iz svežega zelja,graha in riža..pancete je noter samo za popestritev barve..in šefov raviol a modo mio..Miškazmoke, a ključa od sosedovega vrta pa še nisi vrnila![]()
Zoyaa vse najboljše...
..
Danes pri nas mineštra iz svežega zelja,graha in riža..pancete je noter samo za popestritev barve..in šefov raviol a modo mio..Miškazmoke, a ključa od sosedovega vrta pa še nisi vrnila![]()
zoyaa, vse naj-naj ![]()
![]()
Danes: prežganka, tenstan krompir, jurčki s smetano, solata
zoya ![]()
![]()
Danes bo zelenjavna juhca, polnozrnati špageti z paradižnikom in bučkami, zelje v solati.
tanjajDanes bojo pa zrezki iz špinače in ješprenja, lahka tatarska omaka in mešana solata.
lp
tonsk¸Danes:
Kurja juha s kroglicami, pečena piščančja bedra, mlinci, bel fižol z radičem v solati ter
.
lp
Zoyaa, pa pripravi jajčevce za ozimnico vložene v olju-kot prilogo k narezku ali kar tako pri prigrizku.
Pri nas danes špageti in solata.
branka
Zoya:![]()
![]()
Ma Ognjič, ni tisto, na gužvo in veliko število prijav žensk svobodnih nazorov sem že vajen, kaj drugega mora bit.
Danes, kot rečeno včeraj: vegetarianska pojedina:
boste mi mogli verjet na besedo: tole nima nobene zveze s facebookom, saj sem že včeraj povedal kaj bo, preden sem zvedel za facebook.
ežojJuha, pečeno meso, kisla repa, celi krompir.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Včeraj: goveja juha z kroglicami, pire krompir, kislo zelje, pečenice, hrenovka
Danes: goveja juha z kroglicami, segdin golaž
Jutri: zelenjavna juha, domača pica
NENA58Včeraj: krompirjev golaž, hruškova pita.
Danes: žrebičkov golaž, makarončki in zelena solata.
Jao jao, včeraj golaž, danes golaž.eh, kja bom jamrala, sam da je neki. Najslabše so prazni
. ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Veseli tiramisu

Suši z zelenjavnimi polpeti