Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: piščančja obara z žličniki, ameriške palačinke

breskva

Sama doma, zato kosilo Na hitro

MissLady

Včeraj: mini pizze po izboru otrok

danes: zelenjavna juha, masleni krompir in pohan piščanec, solata, endija z radičem in krompirjem

Zanimajo me ideje kaj lahko skuham za kosilo dan prej za drugi dan in da počaka v hladilniku namreč naveličali smo se potrjenih jedi, ki lahko stojijo (golaž, zrezki v omaki, makaronovo meso, jota, kislo zelje oz. segedin, filane paprike itd itd, enolončnice, paprikaši) in iščem ideje kaj bi se še dalo pripraviti in da je drugače. Hodim iz službe po 17 uri in je prepozno za otroke, da začnemo šele kuhat. Hvala za ideje, več kot dobrodošlo :)

kresnica

NEDELJA:       

Dušen riž, grah in por v omaki,    

goveji zrezek, motovilec:

Pozdravček!

MBrando, vse naj-naj, predvsem pa trdnega zdravja in 

Danes: kraljevski krompir,mesna štruca,zelena solata, bajadere, sadje in

babka1951

V pečici pečen sladki krompir, radič v solati. Za sladico pa presna čokoladna tortica z malinami, presenetljivo okusno, gleed na to da je bl zdrava zadeva

Ninja24

MBrando, vse najboljše!

Ninja24, krasno izgleda tortica, imaš mogoče tud recept?

Mi smo danes imeli domačo pico, 100% pirino testo in malo 'okranclan' klasični nadev (sir, šunka, gobe, mocarela, kapre in domače olive), poleg pa pisano solato iz radiča, mlade špinače, motovilca, krompirja, fižola, koruze in trdo kuhanega jajca.

MBrando, , še na mnoga!

kresnica, na teh straneh zna biti kaj uporabnega.

Danes: rjav riž, junčji trakci, začinjeni s suhimi gobami v prahu

zeljnata solata

Za poobedek pa izabela (smrdljivka, amerikana...), darilo iz notranjosti Slovenije, zapakirano tako, da med vožnjo ne padeš v švohost

lp

mzm

Ninja, spet zadetek v polno!

MBrando, na zdravje in na mnoga leta!

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti