Danes: boranja, polnozrnati kruh, ![]()

Koruzna pogača, obogatena s kefirjem
Danes: boranja, polnozrnati kruh, ![]()
Danes sva bila s sinom na kraljevskem razvajanju pri mami:
juha z rezanci, popečena piščančja prsa, riž, pohane marele, pohane bučke, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/| ežoj je napisal/a: |
Ja, babka, olive so polnjene z inčuni pa sem dve prerezal ( pričakojoč, da vidim ribo s glavo in repom ), ki jih lahko vidiš na sliki ( slikano stecialno za tebe ): ežoj |
ežoj, a ti to mene mal hecaš
saj imam špegle gor, ampak bi rabila še povečevalno steklo
. A takole prebranac iz piksne izgleda??? sem ravno danes kupila dve akcijski v Hoferju, več jih ni bilo![]()
Pa, da ne smetim, odločitev je padla in za kosilo je bila juha
Babka, izgleda odlična juha...
Upam, da tudi jaz še kaj gob najdem.
Danes goveje- puranja juha z vlivanci, popečeno puranje bedro, zraven še malo piščančjega fileja in svinjske ribice z sirom, pražen krompir, zelena solatao
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Včeraj gobova rižota, danes bo mesno-zelenjavna lazanja in pesa v solati.
ANJADanes nekaj podobnega kot " njami bučke s sirom " in zelena solata.
goveja juha, čevapi, riž s zelenjavo ter kepica vanilijevega sladoleda s pečenim slivovim dzemom... :)
zoyaa*Babka, iz konzerve je fižol, prebranec sem jaz naredil.
Danes: riba, ajdova kaša in koruza:
Vama ostane, da poskusite uganit, s čim so polnjene olive ( namig: niso inčuni )-
![]()
Danes pri nas za kosilo ocvrt piščanec, pražen krompir, solata, za posladek pa princeske.
msegovSREDA:
![]()
Čorbica z jurčki; zeljnato-krompirjeva solata, pečene mesne kroglice; pita z zeljem:

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Koruzna pogača, obogatena s kefirjem

Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom