Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Vseeno si veliko naredila zase, pa še tale jurček bo veliko bolj teknil.

Danes ne vem kaj bi, vsekakor solato in krompir, so mi naredili lušt v jutranji oddaji, tako da zapriseženi krompirjevki ni treba dvakrat reči. Meso pa sicer pripravljam, a že par dni abstiniram. Slivov štrudel tudi hitro zmanjkuje, hrane dovolj in še preveč za te kisle dni.

naor

Včeraj pečen kruhov narastek,piščančji odrezki v gobovi omaki.Danes testenine z pestom genovese(domača izdelava) in prvič narejeni njoki iz moke in mleka ter domačimi češpami..odlični so bili.

Vrtejbenka

Pri nas pa danes pasulj z domačo klobaso in domač kruh.

Slikce ni, smo bili preveč lačni. 

irena

Zelenjavna juha, bučni polpeti, kos pečenega piščanca in zeljna solata.  Za posladek bodo domače slive!

tanjaj

Jade šele danes sem videla  tvojo slikico.Bi me lakho prišla mal obiskat....mi je že doooolgčas in mi tole v živo pokazala.

jelcy

Sporočilo je spremenil(a) jelcy dne 11. 2013 15:22

Vrtejbenka: ............ njoki izmoke in mleka ter domačimi češplami......

Kaj bi to bilo, a so kakšni cmoki s nekakšnim posebnim testom..........?

Irena: a veš kolk se meni je pasulj, menda ga nisem jedel enih par let, bo ga treba kmal dat na seznam ( matr, marsikaj mi sploh ne pride na vrsto ).

rag_doll: mož je napačno iskal, marelo bi mogel imet s sabo iskat pa kaj drugega

triksi, kakšno vprašanje: tam, kjer je gozd v bližini okna, pazi da ne zbudiš psičko, ki pol laja in s tem zbudi mačke ki pol počno mačje zadeve ( beri sexajo ) in se pri tem derejo da se vsaj tri krave oglasijo in vsa perjad ( gromozansko število, na takih haciendah še ovc in koz sploh ne štejejo ( goveda +/- sto glav ) in kje bodo vedli kolk je perjadi, kot bi tebe vprašali, kolk ti komarjev leta okrog hiše   ), torej tam, upam, da boš najdla.

pri meni danes:

ah, spet ribe, tokrat s bulgurjem in koruzo........... pa, saj se vidi, vi pa uganite, s čim so polnjene olive.

Na telefon se sploh več ne oglašam, pričakujem, da bo klicala beti in spraševala, če ji lahko zriktam kaj jurčkov. Eno figo ji bom zriktal, naj vse tiste lorde nažene v hosto pa naj iščejo ( lanski let ji nisem zriktal kaviarja, pa kaže, da ni jezna zaradi tega ).

Pa zares: a se dobi kaj gob, a sploh rastejo?

ežoj

Ežoj,to so njoki,samo brez krompirja.Naredila sem jih prvič.Malo moke zamenjaj z zdrobom,da so bolj rahli.Na prvi uč misliš da so krompirjevi.Hitro narejeni..iz tega recepta sem naredila 14 njokov.

http://www.kulinarika.net/recepti/13801/sladice/okusni-

Vrtejbenka

Ežoj men verjemi nobene gobe nikjer, jaz nisem nič našla...

jade

včeraj krompirjeva juha z jurčki,danes marelični cmoki in jutri bučni polpeti

šefica

Danes: govedina z zelenjavo, testenine, mešana solata, puding s kokosom

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti