Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

tburgar je napisal/a:

Pri nas "zdravo" kosilo: goveja juha, pohani piščančji zrezki, francoska solata- no, ker ni velikokokrat bo že za prežvet

tabu

čeprav "zdravo" verjamem, da je bilo toliko bolj dobro...sem pa tja se treba malo pregrešit  Pri meni pa danes bučkini polpeti, pečen krompir in zelena solata, sin pa je za sladico še lekadol in čaj...

angie :)

Sobota: žrebičkovi zrezki v omaki in pire krompir, paradižnikova solata.

Pozno popolne pa v prijetni družbi ob klepetu poomfri, ocvrti lignji in paradižnikova solata.

Nedelja: ker so obiski prispeli v času kosila, smo prvo lakoto potešili z narezkom, po obiskih pa še z govejo juho.

Danes pa smo nadaljevali v stilu nedeljskega kosila: goveja juha z rezanci in govedino, pečen piščanec, mlinci in zelena solata.

Balenka

Babka in Ežoj, vidva se pa prav prijetno dopolnjujeta, tako, da se jaz režim kar obema. Za naju tudi prihaja obdobje, ko bodo kosila dva, lahko pa tudi tri dni enaka. Jaz sicer zdržim samo dva dni recimo na golažu in z različno prilogo. 

Danes bo padel še en slivov štrudel, včerjašnji je že izpuhtel, kar se redko zgodi. Pa nekaj od meska, najbrž kar konkretno na olje in solata.

naor

Pri nas pa danes kmečko kislo zelje in krompirjevi žganci z ocvirki.

irena

Pri nas puranje - goveja juha z rezanci, mesna omaka, paradižnikova omaka, testenine, zelena solata s koruzo

Popoldne pa obisk pri mami, ki praznuje rojstni dan in jabolčna pita in jabolčni zavitek

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 10. 2013 15:22

Danes grem mim vaškeg ribnika.................... naprej si lahko pedstavljate:

fotografirano na mzm maneras ( all right reserved )

ežoj

Danes krompirjevi njoki z gorgonzolo, okisane kumarce in paradižnik.

Jutri vodeni žličniki, sirova omaka in tenstane bučke.

Lp

ursiii

Danes: kurja juha z jajčnimi sukanci (podobno ribani kaši), pohane marele in zeljna solata s toplim krompirjem.

Jutri: za familijo - goveji zrezki ala Riko (se kuhajo), krompirjevi njoki, zelena solata s fižolom, puding;

jaz v službi - najbrž halo (kitajc, ...).

LP  

mamka

Danes: bučke in krompir iz ponve

paradižnikova solata in

tarte s slivami

@ežoj, dobra učiteljica, tale mzm, vidim

lp

mzm

Danes pri nas bloška trojka-kavra. In palačinke z domačo slivovo marmelado.

zoyaa*

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti