Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

babka1951 je napisal/a:

Te bom ujela, sam nagelj imej s seboj, da te bom za rokav pocukala

babka1951

Moja rožniška mantra je "tko žuri, gubi na dostojanstvu" - in sem jo tako zelo ponotranjila, da me res ni težko spoznati - jaz sem tisto, kar se v potu svojega obraza skrajno počasi vali, gor ali dol, saj je vseeno. Imam pa roza copatke.

Nič, še kar vztrajam brez večerje (če odmislim, da sem pospravila pekač s kremšnitami - ampak to je bil še del kosila, stran pa res ne bomo metali)

Sonja

Sporočilo je spremenil(a) limnol dne 10. 2013 20:55

Puranji zrezki s šampinjoni, dušene bučke, kuskus in zelena solata.

Pipi Maj

NEDELJA:         

Kremna       juhica; ščipanci na drobtinah, praženi šampinjoni s šesnom, pečena      rebrica in  ribica; zelena solata; skutni zavitek s kokosom,    

Pozdravček!

Polnjene paprike in pire krompir ter kumarična solata (in še sladoled za sladico).

Pipi Maj

ežoj je napisal/a:

mzm, tega nisem ravno razumel: a tebe tudi pri vaškem ribniku brasosirajo in kissosirajo?

ežoj

Očitno ne

Danes: čorba, ki ima zagotovo ime, le poznam ga ne

refošk in voda

lp

mzm

Hrenovka, veliiiko šopske solate in košček kruha.

Lp

ursiii

Ah, več se niti na kulinariko ne moreš zanesti! Včeraj grem na Rožnik, da kao slučajno srečam limnol pa babko, pa na hitro naredimo eno minikulinarčno srečanje. Ma kje pa, nobene ni bilo, trikrat sem zastonj prelaufal gor pa dol, nobene s naglnom ali s s roza copatki ( niti brez cofa ne ).

Danes pri meni bučni zavitek brez skute ( menda mu rečejo " hrupnica " vendar nisem ziher ):

ežoj

Danes: kremna zelena rižota, mešana solata

breskva

Bučna juha, sv. kare v pomarančni omaki, pečen krompir, kumarična solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

ežoj je napisal/a:

Ah, več se niti na kulinariko ne moreš zanesti! Včeraj grem na Rožnik, da kao slučajno srečam limnol pa babko, pa na hitro naredimo eno minikulinarčno srečanje. Ma kje pa, nobene ni bilo, trikrat sem zastonj prelaufal gor pa dol, nobene s naglnom ali s s roza copatki ( niti brez cofa ne ).

Danes pri meni bučni zavitek brez skute ( menda mu rečejo " hrupnica " vendar nisem ziher ):

ežoj

Pojma nimam, kje si laufal, sem jaz skoz en nagel s seboj nosila, vse glave s slamniki pregledala, roza copatke prečekirala , nič od nič na poti ni bilo, sem pa jedla eno dobro solatko

babka1951

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti