Juha, piščančji čevapčiči, zeljne krpice (brez testenin), kuhana koruza, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
Domači Ferrero Rocher
Juha, piščančji čevapčiči, zeljne krpice (brez testenin), kuhana koruza, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Bučna kremna juha po moje, zrezki v smetanovi omaki z lisičkami, pražen krompir, zelena solata (predzadnja z vrta, kmalu pa sledi berivka nove serije, sem pridno uzalivala, včeraj in danes zjutraj je pa malo še spod neba dolilo, žel le malo), kozarček belega
,
; stric je prinesel sveže lisičke, pa je v zahvalo dobil kosilo (in špe enkreat ga bo, ko bo gobova juha z ajdovimi žganci).
Pozno popoldan kava in še kaj sladkega, pa vjkuhavanje breskev, 1. del.
SOBOTA:
![]()
Telečja rižota, zelena solata 
Pozdravček!
prebranec, čevapčiči in narezan paradižnik
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mzm, tega nisem ravno razumel: a tebe tudi pri vaškem ribniku brasosirajo in kissosirajo?![]()
Danes:
jedilnica za lepo vreme začasno odprta, do prve slane ali snega
.
Danes: pečen fižil s klobaso, Contessa Maleena
Moja kuhinja tudi spet obratuje - po predhodnem temeljitem čiščenju, ker zadnji teden ali nekaj takega klima pač ni bila ugodna za čiščenje. Mestni ribnik dela, čeravno se mi zdi, da je bilo nekaj manj ribjih pokojnikov kot običajno na razpolago. Ampak za otvoritveno pojedino je bilo dovolj:
jakobove školjke z zelišči in maslom in smetano, zraven domač kruh, veliko solat in nekaj zlato tekočega z Jeruzalema. Za povrh variacija na temo kremne rezine, malo dopolnjene z borovnicami in karamelom po vrhu.
Za večerjo tek na Rožnik.
Sonja[citat=--limnol--]
Za večerjo tek na Rožnik.
Sonja[/citat
Te bom ujela, sam nagelj imej s seboj, da te bom za rokav pocukala ![]()
![]()
Se hecam, pospravljam, pakiram......
en del dopusta minil, prehitro, moram fajn po bajti pogledat, da slučajno mojga gor ne zaklenem, se mi zdi, da je za nekatere stvari, še vedno dokaj uporaben ![]()
![]()
![]()
Ajaaaa, kaj za kosilo, lignji danes
dobriiiiiiiii
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Domači Ferrero Rocher

Polnjene paprike