pečen piščanec, mlinci, popečene bučke in paradižnik s sirom v pečici, zeljna solata, sirov zavitek z rozinami
Balenka![]()
pečen piščanec, mlinci, popečene bučke in paradižnik s sirom v pečici, zeljna solata, sirov zavitek z rozinami
Balenka![]()
Včeraj za kosilo: pire krompir, špinača in popečene hrenovke. Moja kuhinja na prostem je prevroča, zato jemo v kleti - v žur sobi. Je prijetno hladno in če se po kosilu zlekneš na kavč se je treba čez noge kar malo pokriti. ![]()
ANJA
| ursiii je napisal/a: | ||
Samo to vem, da je ta sladica Izjemno Delikatna za pripravo, si prebrala kaj uporabnih komentarjev pod recepti..? Poskusi še kdaj, vaja dela mojstra. Lp
|
Bom danes spet poskusila, sam bo po maminem receptu, je bolj simpl ;)
analukaDanes: zelenjavna juha, rižota z brokolijem, stročji fižol v solati
Jutri: zelenjavna juha, skutini štruklji, zelena solata
NENA58Danes pri nas: sirotka (zrnata skuta, zalita z zelo mrzlim mlekom, malo soljena), kos kruha ZTempereturam primerno.
ČETRTEK:
![]()
Špageti (No5); omaka - morski sadeži, kalamari, paradižnik, vino, bazilika, rožmarin, česen; mešana solata (rukola, zelje, korenček paprika)

Pozdravček!
Pri nas samo čebulna juha, ampak mislim, da bomo vsi siti, tako ali drugače. Vročine smo že.
lp
cervusvčeraj: mc'donalds :) in Kolosej
danes: pire in kumarična omaka + kopanje v Bohinju
MissLady| analuka je napisal/a: | ||
kako pa narediš tartufato?
|
Tartufata je kupljena od Zigante-ja, sicer pa segrejem malso malsa, dodam žličko tartufate čez fliknem smetano za kuhanje in malce kisle ter v to dodam kuhane rezace. Hitro, enostavno in meni perfektno.
leandrosRiž jasmine z kurkumo in curryem.
analukaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pašta s pivom in slanino

Ržen sendvič s kajžarsko klobaso