Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Za kosilo čudovita parmigiana, za večerjo pa melona in anguria.

analuka

Danes:

ežoj

Poštevanka,

Danes:

lp

mzm

Mi smo pa danes imeli tortilje(kupljene) z omakami in zelenjavo- piščančja omaka, tzatziki, nariban sir, popečene bučke, paradižnik, paprika, fižol, koruza, ajvar, čili...

pa toliko je ostalo, da bo še za jutri- nimam nič proti pri tej vročini,

mal dežja bi 

tabu

krompir v kosih, špageti in piščančji zrezki v naravni omaki, paradižnikova solata

Balenka

O, mišzmoke, ne bi bilo bolje reči odštevanka: prva paprika je padla.........dobra???????

Pri nas danes: polnjene paprike, pire krompir, malo prej lubenia in mini roigljički, sveže pečeni.

rimljanka

Danes: boranja, polenta, mešana solata

breskva

Po kuhanju paradižnikove omake(v kletni inprovizirani kuhinji),špagetini picante con Habanero

potem še 2 urno hlajenje z Bounty sladoledom

polarbear

jedilnik se spet ponavlja  sveže kuhana goveja juha s prepasiranim korenjem, kolerabo, zakuhanimi vlivanci, krompir na solato, govedina (fotoaparat ostal na Hrvaškem9

majaos

Kaj je danes za en dan? AJAAAAAAA, eh 
Torej. Jedilnik it is;

Nedelja:
- Reciklaža friđidera. Našel sem SARMO
- Domač mlad krompir v kosih + maslo + ogromnoooooo peteršilja
- Mešana soljat; STROČJI FIŽOL!!!
- deci rujnega

Ponedeljek:
- Boranija; ampak KURJA  (veliko premalo. Ostal lačen )
- mešanica jajčnih in pz testeninik (njaaam)
- mešana soljat "ALLES DRUM UND DRAN"
- deci vinčeka

Torek:
Skorajda kopiranje gospoda Ežoja in njegovega pon.jedilnika . Izostal je kuskus, dodana je bila TESTENINSKO-GRŠKA SOLATA s PRAAAAVIM FETA SIROM (). 
Bili na obisku pri starših in imeli za to vreme in okolico z gozdom in pašniki NAJBOLJŠE MOŽNO KOSILO; Dobrote iz ŽARA

Dodal sem jim še piko na I, s včeraj pečenim:
1. LEŠNIKOV BISKVIT z BELJAKOVO KRONO; postrežen z slivovim džemom (lastna produkcija), naribanimi mandlji ter posipom puder cukra
2- MAKOV BISKVIT posipan le z puder cukrom

(Pecivo uspelo . Kriterij je bil 2,5 let star Enej. Otročički ne lažejo!!! Pohvalil ter izpraznil krožnik)
Sreda:
- Jajčno gobova omleta ( http://www.hoteatsandcoolreads.com/2013/06/mushroom-and-wild-ric  )
- Slasten rizi biziiiiiiiiiiii
- Bučkina omaka ( http://www.mojirecepti.com/recept/omaka-z-buckami.html )
- Skleda soljat
- deci rujnega

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Sporočilo je spremenil(a) MBrando dne 07. 2013 13:54

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti