Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

polarbear je napisal/a:

Po kuhanju paradižnikove omake(v kletni inprovizirani kuhinji),špagetini picante con Habanero

potem še 2 urno hlajenje z Bounty sladoledom

polarbear

uf ja, tole se sliši pa slastno!! obožujem pekoče. res pa, da habaneroti niso moji najljubši čiliji. preveč sladkast, saden okus imajo. ampak ja, brez čilijev mi živeti ni :D. bird's eye in tud tele čili pip omake so mi zakon (oz. do sedaj smo imeli pure naga in bhut jolokia). ok, nakladam že. skratka, všeč mi je tvoje kosilo!

Mamka Bršljanka

8X8 4X4 je napisal/a:

Ražnjiči z bučkami in solata (berivka) s feta sirom

8X8 4X4

hehehe, tole je pa fotka dneva. se pravi si dal hrano na tla,se nagnil naprej in pofotkal?

zanimivo

Mamka Bršljanka

SREDA:

Pečene perutničke,                              
krompir v kosih,
bučkina omaka,
zeljna solata s korenčkom

Pozdravček!

Po dolgem času: Cmoki iz krompirjevega testa tokrat polnjeni z sladkimi breskvami... 

Zdaj bo pa pasala še kaka kepica sladoled v senčki :)

Duracell

Danes: Široki sveži rezanci s temno tartufato in skleda zelene solate.

leandros

Včeraj in še za danes ostalo - tortilje z zelenjavnim nadevom in okisan stročji fižol.

Lp

ursiii

Danes grem mim vaškeg ribnika ................, ah, kaj bi govoril, klasika:

jedilnica za lepo vreme še kar zaprta ( predvidoma bojo klimo zriktali do sobote, trenutno je tam 35,5 stopinjC.)

ežoj

Pa to ni res...............škoda, da je ta vaški ribnik predaleč (v tej vročini) od mene. Bom šla jutri v sosednjo vas pogledat, če je v tistem ribniku kaj takega, mama že par dni sanja o sardelah......ampak, ribnik je majhen, se bojim, da "ne držijo sardel", čeprav mislim, da je iste firme kot ežojev ribnik.

Danes pri nas: po jutranjem potepu, malo po nakupih, pa na kavi pri eni znanki ( B., se ve), zvitki iz melancan v paradižnikovi omaki, pečeni v pečici, stročji fižol in krompir v kosih, zablejena z ocvirki.

rimljanka

Trenutno je v Ljubljani 39 stopinj Celzija, za Farenheita ne vem... Zdaj je že itak vseeno, stopinja gor al dol.

Špricer iz Radenske in tonika.

Večerja bo,ko se malo shladi.

naor

Ne, rimljanka, moje paprike še niso padle, pa tudi nimam tako velikih

Pri nas je še vedno zaplombiran štedilnik (blagovoljno dovolim kuhanje jutranje kave), zatorej danes limonin kuskus

nektarine, sladoled, voda

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti