Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

ursiii je napisal/a:

analuka je napisal/a:

Ben,creme caramel se je sfižil...okus je dober, se je pa sesiril, ne vem, mogoče ne bi smela dati noter smetane?

Sem pa izkoristila vročo pečico še za tole;))

analuka

Samo to vem, da je ta sladica Izjemno Delikatna za pripravo, si prebrala kaj uporabnih komentarjev pod recepti..? Poskusi še kdaj, vaja dela mojstra.

Lp

ursiii

Sporočilo je spremenil(a) ursiii dne 07. 2013 23:00

Bom danes spet poskusila, sam bo po maminem receptu, je bolj simpl ;)

analuka

Danes: zelenjavna juha, rižota z brokolijem, stročji fižol v solati

Jutri: zelenjavna juha, skutini štruklji, zelena solata

NENA58

Danes pri nas: sirotka (zrnata skuta, zalita z zelo mrzlim mlekom, malo soljena), kos kruha ZTempereturam primerno.

rimljanka

ČETRTEK:        

Špageti (No5); omaka - morski sadeži, kalamari, paradižnik, vino, bazilika, rožmarin, česen; mešana solata (rukola, zelje, korenček paprika)

Pozdravček!

Pri nas samo čebulna juha, ampak mislim, da bomo vsi siti, tako ali drugače. Vročine smo že.

lp

cervus

včeraj: mc'donalds :) in Kolosej

danes: pire in kumarična omaka + kopanje v Bohinju

MissLady

analuka je napisal/a:

leandros je napisal/a:

Danes: Široki sveži rezanci s temno tartufato in skleda zelene solate.

leandros

kako pa narediš tartufato?

analuka

Tartufata je kupljena od Zigante-ja, sicer pa segrejem malso malsa, dodam žličko tartufate čez fliknem smetano za kuhanje in malce kisle ter v to dodam kuhane rezace. Hitro, enostavno in meni perfektno.    

leandros

Riž jasmine z kurkumo in curryem.

analuka

ursiii je napisal/a:

analuka je napisal/a:

Ben,creme caramel se je sfižil...okus je dober, se je pa sesiril, ne vem, mogoče ne bi smela dati noter smetane?

Sem pa izkoristila vročo pečico še za tole;))

analuka

Samo to vem, da je ta sladica Izjemno Delikatna za pripravo, si prebrala kaj uporabnih komentarjev pod recepti..? Poskusi še kdaj, vaja dela mojstra.

Lp

ursiii

Sporočilo je spremenil(a) ursiii dne 07. 2013 23:00

Mi je uspelo,sem pa delala brez smetane in pa pekla na navadni pečici, ne na  ventilacijski.

analuka

leandros je napisal/a:

analuka je napisal/a:

leandros je napisal/a:

Danes: Široki sveži rezanci s temno tartufato in skleda zelene solate.

leandros

kako pa narediš tartufato?

analuka

Tartufata je kupljena od Zigante-ja, sicer pa segrejem malso malsa, dodam žličko tartufate čez fliknem smetano za kuhanje in malce kisle ter v to dodam kuhane rezace. Hitro, enostavno in meni perfektno.    

leandros

Hvala, bom probala, mora bit zelo fino;)

analuka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti