Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj žličniki, sirova omaka in tenstane bučke in prvi paradižniki z vrta v solati uf ,

danes čufte v paradižnikovi omaki, kruhek in okisane kumarice.

Jutri pa najverjetneje krompirjevi njoki z gorgonzolo in tzatziki.

Lp

ursiii

Juha, kuhane hrenovke, ajdova kaša z zelenjavo, stročji fižol po grško, rukola.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes: niso bile tople kumare ( jih en moj izbirčnež ne je )

so bile " njami bučke " in solata

babka1951

danes se že kuhajo

majaos

Petek: pizza (oblagali otroci po svojih željah)

Sobota: slivovi cmoki

Nedelja: testenine s piščančjo omako

Od ponedeljka dalje hladne solate, sadje in voda, saj so otroci na počitnicah :))))))

Brgita

danes pečen kifelčar, pohane bučke in zelena solata...posladek: ananas s sladoledom pa pride na vrsto kasneje proti večeru 

angie :)

Danes: goveja juha vzeta iz zamrzovalnika, proti večeru bo vratovina na žaru, francoska solata, kruh in limonada

babka1951

Danes pri nas: goveja juha s fritati in drobnjakom, lisičke (se jim vidi, da so zrasle v suši) z jajci, zelena solata, še vedno dobra, sorte Ovired, kruh, kozarček belega, eni smo mešali z mrzlo vodo.

Kava menda bo, pozno popoldan, ko bo sonce šlo za hrib, da se bo dalo sedeti zunaj.

rimljanka

Danes:

Kupil slive in marelice, jedo mi se cmoki, jutri bojo verjetno eni, še ne vem kateri.

ežoj

špecli in mleto meso z bučkami v omaki po trenutnem navdihu, kumarična in paradižnikova solata

Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti