Ava, ti kar komentiraj ( nč se bat ), vsak komentar bom razumel dobrohotno, tudi če je s kančkom žlehtnobe.
Drugač, če lahko malo sliko povečaj, ono dolgo temno so dva feferona ( preveč se zapekla ), Spodaj, rahlo desno od zrezka, in zgora ( rahlo levo ) so dva kosa paprike. Torej, krompir na krhlje, gor dva kosa paprike, zrezek-kos vratnika in dva feferona, vse skupaj v pečico-plinsko, ki je še ne obvladam, po 40 min, ugotovim, da se peče, ampak, da se ne bo zapeklo, pojačam pečico na max za 20 min in dobim tisto na sliki ( žaba je naknadno skočila na meso, v pečici je ni bilo.
Danes nekaj iz kuhinje her royal majesti queen of.........., ma pustimo to, iz betine kuhinje ( pod vplivom miške ), beti temu reče poletna simfonija:

ma, miška bi to veliko lepše uredila, beti bi imela edino pripombo, da je boljši iz novosadske mlekarne ( stvar okusa, pravim jaz ). A,............ orehi? Ma to jaz jem edino v baklavah tukaj je za umetniški vtis.
Pa, drugač, moram vas mal opozorit, da ne pridete v težave: beti je sam za prijatelje ( meni nikoli ni prepovedala, da bi je tako klical ), vi morate bit previdini in jo oslovljavat s polnim nazivom........... saj veste tist royal majesti, pa je treba navdit vse njive ki jim kraljuje................. ma ona ni tečna, so pa drugi, ki vlečejo plačo ( baje ne slabo ) za to, da skrbijo, da se poštuje ves ceremonial........... No, opozorjeni, da ne bo pol, da me kličete iz kakšnega towerja, da vas rešujem iz ječe.
ežoj