| babka1951 je napisal/a: |
Danes: krompir kifelčar in solata iz snahinega vrta, pečena vratovina od mesarja   
pa z eno torto sem se mučila, bom jutri poročala, če je užitna   
babka1951
|
Vse našteto kot se ŠIKA!!!

O torti pa SPLOH NE DVOMIM da ne bo dobra. Velja le ENO IN EDINO pravilo (vsaj pri meni in verjamem da pri večini uporabnikov tegale foruma) in to je, da je bilo delano z LJUBEZNIJO

. Pol ne more biti niti slabo, niti PERFEKTNO
DANES:
Vabljen na obisk k mojim staršem. Zacumpral sem še svojo drugo maman (od naj prijatelja mama, zato ji pravim druga mama, ker se tako razumemo in imamo radi) da greva skupaj gor in narediva presenečenje. V malhi pa dobrote od zelenjave,

letančk in dobrega vinčeka. To bo PRESENEČENJE

Poročam kako se bo izteklo.
JUTRI:
- Verjetno Rizi
Bizi (druga opcija so še domači mlinci iz "placa" TREŠNJEVCI (Zagreb) kateri so meni osebno najboljši mlinci kar sem jih kadarkoli jedel. Domači, polni jajc in okusa so svetlobna leta stran od teg trgovinskih. Zato pa nam jih v.d. teta dostavi vedno v količini, da bi skoraj morali zadevo prijaviti na carini

. Rabimo takšno zalogo, da vzdrži do naslednjega obiska!
)
- tunina
NOM NOM omakica po receptu gospe ANAMARIJE1 (z njo sva ravno debatirala, kaj se bo bolje podalo k omakici)
- skleda "DAJ PORABI ŽE PARADAJZ PA ŠE KAJ" soljatke
- deci tardečega
P.S: Pridržujem si pravico do spremembe jedilnika, v kolikor bo danes ostalo kaj in mi bo skrbna mama zavila da si bogi sinček nese v dolino

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---