Ma, danes nisem mislil nič, pol pa vidim 3000 strani, pa si mislim: ah, to ne bo šlo brez mene. Potem, za jubilej:

Krompirjevi kroketi Saint-Florentin
Ma, danes nisem mislil nič, pol pa vidim 3000 strani, pa si mislim: ah, to ne bo šlo brez mene. Potem, za jubilej:
Pri nama pa filana paprika in kruh.
tanjaj| ežoj je napisal/a: |
|
Mora, da so bila brucke na kosilu, ker ni šans, da si tole vse sam pojedel, pa nisi aždaja... ![]()
Pri nas pa stročji fižol in krompoir v koščkih z ocvirki, Juhej, to je poletje, ja!
Danes: piščančja bedra v omaki, polenta, zelena solata, jagodni puding
breskvaMiška, še kar bereš? ![]()
Mi se že k večerji pripravljamo.
Za kosilo:
- fižolova mineštra s testeninami.
Johanna| Johanna je napisal/a: |
Miška, še kar bereš? Johanna |
, jaaaa, ti ne veš, kaj vse sem še našla, zdaj iščem aspirin, baje pomaga pri musklfibru![]()
Danes enako kot včeraj: polnjena paprika, kruh, solata, refošk
lp
mzm| MBrando je napisal/a: |
Angie in Babka, dragi moji. Saj ne gre drugače, kot da se PERFEKTNE IDEJE!! Preproste, simpatične, zdrave!! Mladi krompir je itak TOP **** |
MBrando, me veseli, če sem ti dala idejo...saj zato pa je ta forum
. Tudi sama velikokrat tukaj dobim idejo ampak verjemi, da bi se še rajši kar povabila h komu na kosilo, saj so slike tako vabljive pa tudi tvoje pisanje te naredi lačnega..
angie :)
Ežoj, krasno kosilo za jubilej 3000.
Mislim da ti je teknilo. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[citat=--MBrando--]
Angie in Babka, dragi moji. Saj ne gre drugače, kot da se
, naredim izraz
ter PRIZNAM, da bom OBEDVE IDEJIIIIIIII UKRADEEEEEEELLLLLLLL. ![]()
PERFEKTNE IDEJE!! Preproste, simpatične, zdrave!! Mladi krompir je itak TOP ****
in ga imam še nekaj doma, PASJA RADOST (ali moram povedat še kaj...nostalgija
), čevapeki pa NJAAAAAMSI.
MBrando, me veseli, da ti je moje kosilo dalo navdih
O, tudi jaz ob vseh teh čudovitih slikah, najdem ideje za kosilo, ampak, tako kot pravi Angie, najraje bi vse pripravljeno kar jedla, kot pa kuhala ![]()
In veš kaj, tudi ob tvojem duhovitem pisanju uživam in se od srca nasmejim in kot pravijo, smeh je pol zdravja, zato hvala tudi tebi ![]()
Pa da samo ne smetim:
Danes paprike samo pregrejem, naredim pire krompir in solato, pa bo kosilo.
babka1951
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Krompirjevi kroketi Saint-Florentin

Cmočki šarenke v žametni bučni juhi