Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Trixi je napisal/a:

Včeraj goveja juha, špinača, pire krompir, hrenovka, domača mehka solata

Danes pa še ne vem, sin ima gnojno angino in bo spet po njegovih željah....morje je odpadlo zaenkrat...

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Joj, joj, vam pa ne gre nič po načrtih zadnjih par tednov. Vsi nahodni vsi bolani in ko se ravno uredi vse, vas ponovno obišče PRESNETA nevšečnost .
Pošiljam pozitivno energijo in dosti, DOSTI DOBRE KARME. Čimprej naj se pobič sporihta.

Danes:
Povabljen na domačo pizzoooooooooooooo k MOJI SORODNI DUŠI. Tako da danes samo uživanje! Zraven se bo gledalo--> http://www.imdb.com/title/tt1212450/

Zjutraj pa sem že imel DVOJE PEKI VIKEND PROJEKTOV + tržnica (jeeeeeej, ugotovil da imajo album. kravjo kakor tudi OVČJO skutico. In to, da obiščem tržnico zaradi skute mi je KOMAJ včeraj kapnilo v glavo. Brihtna glavca ja. Saj ne, da že nisem pred dvema letoma kupil skuto. Natanko 250g, pa še to mi je splesnilo. Se je že nakazovala anoreksija. SEDAJ PA UŽIVAAAAAM v hrani in takšnih majhnih dobrotah kot še nikoli.)

Naredil sem:

- Domače prijatelje, katere sem tokrat še malo bolj zapekel. Tako da so rahlo črni po vrhu
- Atomski retaš iz jabolk/pomaranč/sonč.semen,orehov,lešnikov,mandljev,sezama,cimeta + drobtinice da se je malo bolj zgostilo

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

danes: pečen losos, tenstane bučke, kuhan krompir

mali kuhar

NEDELJA:

Kostna juhica s korenčkom in grahom; popečen ribji file, zelenjavni mix; zelena solata; rolada

Pozdravček!

Teletina izpod peke s krompirjem, korenjem, bučkami in papriko. zelena solata s fižolom, šabesa. Kolač pa verjetno sledi (se lotim vsake prismodarije, samo, da se izognem sedenju za knjigami ).

lp

cervus

elaphus, tole bi pa z veseljem pomagala (predvsem krompir )

Danes je bila reciklaža rulete : skuša iz konzerve

kruh

Posladek: plaz kletvic vsakemu, ki mi je jamral, kako je vroče (ve se, kaj je jamral pred nekaj dnevi )

lp

mzm

Danes: goveji zrezki, grah v smetanovi omaki, kruhova rolada, zelena solata, pina colada muffini

breskva

Miška -

naor

Juha, puranji žur, kapeleti, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Pečen krompir, polnjene bučke, čevapčiči, veliiiika skleda solate

Danes pa mrzli makaroni 

xMURKAx

V soboto zdrobovi hrustavci z vratovino v omaki in berivka,

v nedeljo pa orada in berivka,

danes pa še nimam ideje!

tanjaj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti