Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Halo lahales, zakaj ne korenček?

Danes puran v hrenovi omaki, skutno zdrobovi cmoki in korenček na margarini z koprom + redič in okisani paradižniki.

Lp

ursiii

Kuhan korenček ima visok glikemični indeks, baje. Jaz ga vedno z užitkom pojem, kljub temu. Jej malo, jej dobro. Če zmoreš.

naor

danes: pečen piščanec, kuhan krompir, solata

mali kuhar

Danes, polenta:

jedilnica za lepo vreme, to ste itak pošinili.

ežoj

Danes paradižnikova juha, špargljeva rižota, pečen koščki fileja sv. ribice, piščančji file, zelena solata. Ko se je vrnil mož iz službe je rekel, da omamno diši. Se pozna, da sem meso kupila v mesariji, kjer prodajajo meso domačih rejcev. 

Slik pa ni, ker smo imeli sredi kosila nenadejane klice in obiske. Pa tako lepo sem dekorirala

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: ričet, ameriške palačinke

breskva

sladko zelje z navihančki, eni pa s pire krompirjem

Balenka

Sporočilo je spremenil(a) Balenka dne 08. 2013 22:45

Kurja juha, žemeljšak oz. kruhov narastek, paradižnikova solata s poli klobaso.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

DANES:
Samo lahka malica saj grem pol na praznovanje mojih TREH slavljencev (1x DVOJČKA ter 1x DAMA. Majke mi...to so fešte)
-SOLATKA "VSEH VETROV" (mozzarella,fižol,domača zelena soljat,paradižnik,kumara,paprika...)
-Kos kruha s pršutom, sirom in gorčico

JUTRI:
Isto kot v petek, le da bom tokrat sprobal z rižom. Torej-->

-Integralni riž skuhan s čebulo zjutraj in ohlajen.
-Popražen por in paprika na olivcu in to dodano rižu. Na vrh JAJČKO in na malem ognju dokler jajčka ni mehko kuhana
-Grah + šampinjoni popraženi na maslo ter dodani kot priloga
-VELIKA SKLEDA (LOVOR) SOLATKE

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

danes: njoki z golažem, solata

mali kuhar

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti