Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Uf, bo treba šefa obvestit, spet je neki narobe s slikami: za današnje kosilo so mi sovražniki podtaknili fotomontažo, mogla bi bit slika mačka, pa ne pohanega, maček s one slike je prijatelj, prijateljev pa ne jemo.

Torej, druga slika je " taprava "

ežoj

Mladi krompirček iz pečice,zajčje bedrce in lavor solate

Limnol če bi ti videla onega Ežojevega tigra v živo,se ne bi šalila z njegovo usodo.

To je posebna sorta v Ameriki ji pravijo Carpet shark in zraste tudi do 6 metrov...

polarbear

Ežoj, zelo lep mucek (ups, nisem na pravem forumu)

Torej danes smo jedli: rižota, zelena solata, puding s piškotom in smetano

Za jutri bom pa naročila špinačno juho, ker jo je polno v vrtu ter mogoče slivove knedle iz skrinje

majaos

Pri nas danes goveja juha z rezanci, mali pa si je izbral zlate kroglice. Zraven njoki z mesno omako, zelena solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Hihihi fantje, glede na to, da me v času senenenga nahoda prekrije koprivnica, če mačka samo bolj globoko pogledam v oči, bi bil pohan zame mogoče edini primeren. Sicer pa - ne, jaz sem mačji človek, po karakterju smo si zelo blizu.

Da ne bo samo smetenja, danes za kosilo: dušena govedina, krompirjevi svaljki, solata.

Sonja

alpska juha iz vrečke, krompirjevi kroketi, sv. zarebrnice, berivka in rukola

Balenka

Danes: piščančji fileji, njoki, sirova omaka, paradižnikova solata 

breskva

Kurja juha, mesni polpeti, pečen krompir, popečena polnjena paprika, zelena solata. Za posladek pa rojstnodnevno jagodno torto.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

gobice, melancani in eno jajce njammm 

MissLady

Njam, njam, same dooooooobre ideje in  da je možnost objave slik nazaj. Človek kar dobi veselje, da nekaj "FKRADE" in si tudi sam naredi

Včeraj:
- Koruzni zdrob z fran.maslom z grobo soljo (polenta kot se šika!)
- gobovo zelenjavno omaka (posušene Pohorske gobike, šampinjoni, grah, korenje...)
- slanina in šampinjoni popečeni na olivcu
- en mali pečen kruhek; recikliran od srede (smo imeli pohan dežnik zraven kurje bremze, premium riža in soljatke. SOLATA pa je bila takoooooo BOŽANSKA!! Moja zlata MAMAN enostavno OBVLADA! Iz domačega vrta!!! JOJ, JOJ, kako sem hvaležen za vrt. Aja, to je edino kar nam je letos uspelo. Vse drugo je šlo v maloro in tako niti voluhar nima nič za papcat)
- Solata "IZ VSEH VETROV" (gentile, paradižnik, kumara,šampinjoni,korenje...)
- gorčica

Danes:
- KukKus z zelenjvo in curryem
- Na kuskus-eku kuhan jajček (iz baze)
- popečeni šampinjoni
- Solata "IZ VSEH VETROV" (gentile, paradižnik, kumara,šampinjoni,korenje...)

Jutri:

- Samo ena SUPER fina solata pol pa na ROJ.DAN kar TREH mojih ljubih. Piknik,druženje,čvekanje,vinček....

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti