danes imamo vsak svoje želje in ideje, tako, da bo na jedilniku krompirjev burek, jetrca v omaki, krompirček v kosih, zelena solata![]()
![]()

Brownie Muffins
danes imamo vsak svoje želje in ideje, tako, da bo na jedilniku krompirjev burek, jetrca v omaki, krompirček v kosih, zelena solata![]()
![]()
Skleda zelene solate z fižolom in jajcem,polovice mladega krompirčka pečenega na rešetki v pečici.
polarbearSOBOTA:
Goveja juhica z ribano kašico; 
kus-kus na poru in čemažu,
paniran puranji zrezek,
govedina iz juhe, grahova omaka;
zelena solata
Pozdravček!
danes, kot že omenjeno, še slikovno opremljeno: kromp. burek, pire, jetrca, solata, štrudelj jabolčni![]()
@trixi: moje "jamranje" se nanaša predvsem na " študente ". Čestitke za službo s željo da je tudi dobiš v "trajno last".
@jade: to ne velja, boš se mogla večkrat oglasit ( enako velja za stano r. ), kot včasih ( vi, mlajši po stažu na kulinariki, mal pobrskajte po albmih za jade in stano r., da vidite mal kakšne so to fore )
maja os, pred nekaj dnevi si imela:
danes: riž v pečici s sv. pečenko, solatka
Kaj ti je to ( recept v parih besedah ), riž v pečici? ( a je to morda riž med krompirjem pečen v pečici? )
ežojDanes pri nas goveja juha, gobova juha z jurčki, pečen piščanec, telečji zrezek, pražen krompir, kuhana zelenjava, berivka
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
riž v pečici pomeni, da ko se je svinjska pečenka že skoraj spekla, sem dodala še opran riž ter zalila z vodo (da ne mažem preveč posod) - evo za boljšo predstavo še slikica - zadnjič mi je ni uspelo naložoti
Danes: rižota z jurčki, solata iz zelja in korečka
Porova-krompirjeva juha, hrenovka v testu, zelena solata, fižolova solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Brownie Muffins

Brownie z marelicami