Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Spremeba plana in ogled ŽIČKE KARTUZIJE.
Papcali doma in to BOOOOŽANSKO:

- Domači kruhovi cmoki (delal pod maminim vodstvom. Seveda slanina ni manjkala!!)
- puranji slaaaaasten golaž, da je meso razpadalo
- solata kot se šika!!!

Danes:
CELJE in razstava GROFI CELJSKI/RIM
Papcali bomo....povem jutri :D

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Sreda: goveji golaž in kruhovi cmoki, elena solata, potica

Četrtek: piknik doma

Petek: zelenjavna juha, ribe po pariško, zelena solata, pire krompir

Sobota: goveja juha, kisla repa, kranjska klobasa, pire krompir

NENA58

danes: puranji trakci in krompir, vse skupaj pečeno v pečici

mali kuhar

Sreda 1. maj: piknik, partizanski golaž in še kaj......

in tole, tako malo spomina, na čase, ko je nama bilo luštno, imela sva službo in redno plačo, zdaj se pa sprašujeva, bu drug mesec sploh prišla še penzija...

Četrtek: argo juha in vse tisto, kar je ostalo od piknika

Petek:  zelenjavna juha, jurčki z jajci in regrat solata, pri nas še nič ne cveti, pozdravček vsem

babka1951

PETEK:

Pečena jajčka s čemažem,     

paprika in kruh:

Pozdravček!

Pri nas danes ,golaž,polenta,solata  sirov zavitek.

Milži

Pri meni danes:

ma ne, ne, niso ribe, pravzaprav so ribe, pa ne za kosilo............ čist ste me zmešali. Za kosilo je čorba od včeraj!

ežoj

Danes: zelenjavna mineštra, v ponvi popečeni beluši in kruh s pestom iz bučnih semen

skleda zelene solate

lp

mzm

Babka, nič skrbi zaradi penzije. Če je ti ne boš dobila, je tudi jaz in še ostalega pol miljona ne bo. Če bodo oni preživeli, bova midve tudi. Še toliko laže, ker znava delati in biti skromni. Čez poletje ne bo hudega, čez zimo se bomo pa znašli. Kopriva ne pozebe, a ne?

naor

Danes: goveja juha z ribano kašo, boranja, domač polnozrnati kruh, piškoti z limono

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti