| dragička je napisal/a: |
E, moj MBrando, še kamen bi se razklal na dvoje na troje... ob takih lepih besedah  |
Malenkostni so takšni pokloni za moje dame na tem forumu. Toliko kolikor mi ve daste, je moja hvala vam le kapljica v morje. Mora pa biti izkazana čast za skrbno ter z ljubeznijo pripravljene obroke, saj je v njih (predvidevam in verjamem) vloženo dosti ljubezni in občasno, truda.
Nikoli pa nisem maral logiko moje tete, katera je rada rekla : "Kaj bom kuhala, če mi dec poje v 4ih minutah" Jaooo...
O njej pa njuna 2 otroka sigurno ne bi pisala POZiTIVNO o spominih na otroštvo. Sicer sta pubeca starejša od mene in hvalabogu za kosila v šolah, ker drugače...

HVALA ZA RECEPT!

Preprosto, hitro, okusno. Kapre imam vedno doma, drugega pa tudi ne manjka. Že na omizju shranjeno v datoteki IDEJE ZA KOSILO
| Zuckerfee je napisal/a: |
Zjutraj sem nekje prebrala da MBrando sanja od rizi-bizija, tako da je bil danes pri meni rizi-bizi in puranov zrezek s popečeno papriko v omaki in mešana solata Zuckerfee |
Dobrodošla ZUCKERFREE v društvo ARZ (anonimni RIZIBIZIkoholiki

). Res je slasten. Pri meni pa velja le eno pravilo. Graha toliko, da je vse zeleno

.
DANES:
-Podušena in v drobtinice potunkana cvetača
- pasirana špinača z doooosti česna
- ostanki včerajšne ješprenove rižotke/frikadele
- jajčko na oko
- solata "VSEH VETROV". Včeraj sem zajagal KREŠO in KALČKE v AKCIJI pa bom kar eno dobro "rahlo pikant" solato zacumpral. Včeraj prvič probal oboje!!! Cena pa smešna. Večja škatlica KALČKOV + manjša z KREŠO me je stalo 6centov
(upam da plan ostane)JUTRI:
- Špinača
- Frikadelen (eno pa pol, da bo za do večera)
.
.
.
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---