danes za kosilo
piščančja juha z zdrobovnimi žličniki,ocvrt piščanen pečen krompir, zeljna solata
sladica:
kavica, krofi še od včeraj
dolenc52danes za kosilo
piščančja juha z zdrobovnimi žličniki,ocvrt piščanen pečen krompir, zeljna solata
sladica:
kavica, krofi še od včeraj
dolenc52Danes: goveja juha, palačinke nadevane z mletim mesom in zeljna solata in krofi od včeraj.
tanjajDanes pri nas,goveja juha,pečeno svinjsko in piščančje meso,tenstan krompir,mešana solata.
MilžiDanes: goveji zrezki v omaki s korenjem in šampinjoni, pražen krompir in radič v solati.
msegovSvinjski kotlet, omaka s stročjim fižolom in riž na maslu:

Pri nas pa danes zelenjavna juha z domačimi rezanci, svinjska ribica v gorčični omaki, kruhova štruca, sirovi
štruklji z drobnjakom in brez, kuhan korenček vse zabeljeno z drobtincam in mešana solat.
Za sladico pa včerajšnji krofi in pa seveda vinček.
irena66Pečeno žrebičkovo meso, mini pite s semeni in popečeno cvetačo, rdeča pesa, krofi pa še vzhajajo.
Tinky BinkyMa oštja je bilo tudi nekaj mesnega hori...![]()

polarbear
Danes: pečenice, kisla repa, pire, kava, popoldne pa beljakovo pecivo, ki sem ga pripravila iz beljakov, ki so ostali od peke krofov. Te sem pekla v petek in jih ni več, tako da jih bom za pustni torek ali ponovila rundo peke krofov ali pa jih bom kupila v bližnji slaščičarni.
mamkaDanes kuhala jaz: rizota z morskimi sadezi+zelena solata s koruzo
MissLadyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene gobe

Enostavna zelena juha