Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes se pri nas pripravlja krača in krompirjeva solata. Zame pa pečena postrv in kuhana brokoli in cvetača.

msegov

Sporočilo je spremenil(a) msegov dne 07. 2013 15:57

V torek smo imeli piščančjo obaro ter pecivo (ker je bil roj.dan pri hiši smo imeli Londonske rezine in Orehovo rolado s kislo smetano)

Včeraj: goveja juha, telečji kotleti, pire krompir, grah in solata ter pecivo (isto kot dan prej)

Danes: pasulj, svinjski jeziki ter solata s krompirjem.

Domači krofi pa naj bi bili na vrsti v soboto

La_Rosa

Danes: brezmesna bujta repa (ne vem, če je to še bujta repa), za sladico pričakovanje pustnih dobrot v naslednjih dneh

pirnica

Joj, tako lepo sem splanirala dan brez pretiranega kuhanja, ker sem se celo dopoldne potepala po opravkih.... in sicer bi za moža vzela nekaj iz zamrzovalnika, hčerk itak ni doma, sin pa je na kosilu v vrtcu, jaz pa bi kakšno solatko...Pa dobim klic, da obe prideta domov in kaj bo dobrega za kosilo......

Za kosilo torej goveja juha s fritati, zlatimi kroglicami,  kalamari, paradižnikova solata, za dva, ki ne marata morske hrane pa hrenovke. Pa flancati z ajdovo moko...

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 07. 2013 15:37

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 07. 2013 15:38

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 07. 2013 19:20

Danes: Vsekakor fiiiino kislo zelje s fižolom,paradižnikom in zeleno papriko + laneno olje.
Na velikem krožniku  pa kuhan brokoli, cvetača, korenček, par kosov zelene.
Cvetača in brokoli seveda posipana z domačimi grobo narejenimi drobtinicami, prepraženimi na fr.maslu.
Nato pa sem na olivcu še hitro popekel česen/čebulo, dodal fiiiini mali grahec, koruzo in tik pred koncem por. S to mešanico sem nato prekril del "nedrobtiničenega" brokolija, zraven naložil veliko žlico gorčice, vse malo posolil in se spravil na delo :)

Jutri: Gosta zelenjavna juhica + zlate kroglice

Sobota: Domači pz špecli, zelenjavna omaka + solata kislo zelje/fižol!!! njaaaaaaam

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

piščančja obara in rižev narastek z jabolki

Balenka

Danes: pizza

breskva

Pašta fižol,ajdove palčinke z skuto.

polarbear

danes: kaneloni s šunko in sirom, pire krompir, kitajsko zelje s paradižnikom, za sladico pa čokoladni puding. Popoldne ob kavici pa še obvezni krof

angie :)

Kisla repa s klobaso, miške (brez jajc).

kuharca87

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti